reklama

Kto po in vitro?

Dobrze jakbyś skonsultowała wynik zanim zaczniesz sama zmieniać dawkę. Jeśli masz tel komórkowy to super, napisz sms, na pewno Ci odpisze jak będzie tylko mogła. A badania miałaś zlecone czy sama robiłaś?
W środę lekarka zwiększyła mi luteinę ale nic nie mówiła żeby sprawdzać więc to tak dla siebie robię żeby się nie denerwować. Pierwszy raz mam tak mały progesteron a pierwszy raz mam prolutex do transferu. Nie potrafię tego ogarnąć 🤯🤯

reklama
W środę lekarka zwiększyła mi luteinę ale nic nie mówiła żeby sprawdzać więc to tak dla siebie robię żeby się nie denerwować. Pierwszy raz mam tak mały progesteron a pierwszy raz mam prolutex do transferu. Nie potrafię tego ogarnąć 🤯🤯
W takim razie jeśli będzie niski skonsultowałabym to z nią. Tym bardziej że już Ci zwiększała dawkę. A kiedy robisz betę?

Ja wczoraj wieczorem miałam 36,7, a teraz 36,9. Ale ja jestem raczej z tych niskotemperaturowych. Jak sprawdzałam temperaturę na początku starań (kiedy to było 😐), to przed owulką miałam bliżej 36,2-3 .
A miałaś badany progesteron w dn transferu? U mnie był ok 10, dlatego tak się nim martwię

Dziś sobota więc nie wiem do której klinika czynna. Nie wiem w ostateczności napiszę SMS do mojej gin, chociaż jest na urlopie więc nie wiem. Zobaczymy o której będą wyniki.
Ja to zawsze miałam 36.9 albo 36,8 . Nie kazał mi robić progesteronu w dniu transferu to nie robiłam, także nie będę miała porównania, ale też się zastanawiam ile mam ,bo po takich dawkach to powinne być jakieś skutki uboczne chyba 😉Ja mojemu mam wysłać smsem wyniki . Najwyżej też wyślesz, powinien Ci chyba odpisać. Mam napisane ,że powinno być powyżej 25

Betę mam zaplanowaną na czwartek, stary nie pozwoli mi zrobić wcześniej 😜
Ech mam nadzieję że w końcu się udało
Trzymamy tu kciuki za was !!
Za kropka!!
Jestem po 7 transferach wiem jak się czas dłuży do bety, pocieszę się potem jest tylko gorzej. Pecherzyk, serducho ,prenatalne itp. I człowiek się kula od wizyty do wizyty ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry