reklama

Kto po in vitro?

Moj strasznie psioczył na in vitro , że wymyslam ale nie był przeciwnikiem , bolała go kasiorka 😅a teraz caly czas za mną chodzi i się pyta różne rzeczy , sprawdziliśmy płeć co by było i byłby synek jakby się udało co dodatkowo go zasmuciło, ale pocieszyłam go ze znając moje szczęście to tam są jeszcze 2 synki 😅 teraz byłam w trasie i punkt 16 dzwoni i mówi że mam się zatrzymać na leki i czeka, więc teraz w drugą stronę mu się zrobiło 🤣🤣🤣
Dziewczyny czy zdążą wam się brać leki o różnych godzinach? Biore o 8 leki a że zrobilam się śpioch i ciężko wstac to wszystko mi się obsuwa

reklama
reklama
Kurcze dziewczyny no mam taki apetyt , że poradzić sobie ze sobą nie mogę, w 10 dni przytyłam 4kg , mąż się cieszy bo mowil że byłam za chuda ,a teraz przynajmniej rumiencow dostałam hahaha czy estrofem tak robi ?? To właśnie estrogeny powodują taki apetyt ? Ja myslalam ze właśnie przeciwnie ze przed miesiączka jak się estradiol obniża to jest na słodkie, ja bym jadła najchętniej caly czas i wszystko mi tak smakuje, ja się już boję ciąży, bo wtedy chyba przypierdziele z 30 kg .... No zalamana jestem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry