Niby tak ,ale 7dpt wydaje mi się, że jakby coś miało być, to by było, okaże się jutroTrzymam kciuki. Sikaniec to nie wyrocznia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niby tak ,ale 7dpt wydaje mi się, że jakby coś miało być, to by było, okaże się jutroTrzymam kciuki. Sikaniec to nie wyrocznia![]()
SuperrrNie wierze. Sa wyniki !!!
A ja co najgorsze wymiotowałam przed chwila![]()
SuperNie wierze. Sa wyniki !!!
Najwazniejsze ze masz plan i wiesz co dalejA wiec ….
Wracam do gry na cyklu sztucznym…
Transfer w pierwszej połowie października … dokładnie będziemy wiedzieć po monitoringu…
Doktor absolutnie nie zgodził się na 2 zarodki ze względu na mojecięcie cesarskie 9 miesięcy temu. Dodał tez ze mamy jeszcze 5 bardzo ładnych zarodków i nie mam 35 lat a dla niego moje zdrowie jest najważniejsze i noe wyobraża sobie żebym musiała znów cierpieć jak mi sie wcześniaki urodzą czy inne powikłania ale tego nigdy nie jest w stanie wykluczyć … No ale za Chiny nie dał się „ująć“
Ogólnie stan macicy bardzo mu się podobałco mnie uspokoiło .
Gdybym miała wymazy to w tym cyklu juz by był transfer
Z wizyty wychodzę lżejsza o 600 złale spokojniejsza i szczęśliwa
![]()
GratulujęNie wierze. Sa wyniki !!!
Ufam i wiem ze mój doktorek mercedesami umie parkować jak nikt innyNajwazniejsze ze masz plan i wiesz co dalej![]()
pięknieNie wierze. Sa wyniki !!!
I zostaniesz ♡♡♡ a estrofem przeżyjesz, ja dzisiaj 11 dzień, nie jest super , ale czego się nie robi dla macierzynstwa ♡ powodzenia !Ufam i wiem ze mój doktorek mercedesami umie parkować jak nikt inny( doktorek od początku nazwywal moje zarodki mercedesami
)
Jestem przerażona znów tymi kosztami … ale czego się dla dzidzi nie zrobi …
Boje się tez reakcji mojego organizmu na estrofem … ale jak trzeba tak trzeba ….
Tak bardzo chciałabym znów zostać mama …
Ja bralam wit c, wit d, omega, selen, magnez, cynk. Od 1dc pilam czerwone wytrawne wino na endometrium.Cześć dziewczyny w piątek albo sobotę mam punkcje. Badam później zarodki i po wynikach będzie transfer możecie powiedzieć jakie suplementy brać żeby zwiększyć szansę na powodzenie transferu podchodzę 4 raz do transferu i chciałabym żeby wkoncu się udało