reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo mi przykro, to tylko słowa, ale ja gorzej znoszę porażkę innych, niż swoje ... tak już mam, A ile masz zarodków? Nie chciałabyś poszerzyć diagnostyki ? ♡
Jeszcze dwa mi zostały. Nawet niewiem w którą stronę mam iść z badaniami. Ewentualnie w trombofilie, ale embriolog mowil ,że niema to wpływu na zagniezdzenie. Miałam niski progesteron. No i jakby nie było mam dziecko z naturalnej ciąży, więc niewiem co mi się poprzestawiało

Cześć Dziewczyny, miałam dzisiaj konsultację zdalną z dr Merc.kiem z Gyn z Krk i chce zrobić mi badanie endometrium - cd138, nk i mikrobiom i może immunologię, chociaż immunologii wolałabym nie tykać. No ale jak będzie trzeba to trudno.
Ja u niego sie leczylam ❤ super lekarz, jestes w dobrych rekach! Tez robilam cd138. Nk i mikrobiom mielismy robic jakby tym razem sie nie udalo bo ja mialam immunologie zrobiona.
Trzymam kciuki ❤

reklama
Jeszcze dwa mi zostały. Nawet niewiem w którą stronę mam iść z badaniami. Ewentualnie w trombofilie, ale embriolog mowil ,że niema to wpływu na zagniezdzenie. Miałam niski progesteron. No i jakby nie było mam dziecko z naturalnej ciąży, więc niewiem co mi się poprzestawiało
też mam 2 z naturalnej ciąży, zarodek był przebadany i też się nie zagnieździł

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry