mala_Mi 80
Fanka BB :)
Progesteron piękny, pewnie pękło jakieś malutkie naczynko. Myślę, że nie powinnaś się stresowaćAplikuję palcem. Progesteron ostatnio 21, na wszelki wypadek wezmę jedną luteinę więcej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Progesteron piękny, pewnie pękło jakieś malutkie naczynko. Myślę, że nie powinnaś się stresowaćAplikuję palcem. Progesteron ostatnio 21, na wszelki wypadek wezmę jedną luteinę więcej
Bardzo chętnie !Ja tam byłam, później mogę ci napisać na priv ale ostrzegam, że nie byłam zadowolona![]()
Przypomnij mi się jutro bo dzisiaj nie dam rady. Bo trochę tego pisania będzieBardzo chętnie !![]()
Jasne!Przypomnij mi się jutro bo dzisiaj nie dam rady. Bo trochę tego pisania będzie![]()
CRL 0.38 cm. O to chodzi?Dziewczyny mam pytanie bo naczytałam się głupot w internecie…jakiej wielkości u Was był pęcherzyk ciążowy w którym już był widoczny zarodek? Mój pęcherzyk miał w środę niecałe 10 mm i nie było w nim widać ani zarodka ani pęcherzyka żółtkowego. Martwię się, że będzie puste jajo płodowe. Wizyta dopiero 19 września
Czyba takCRL 0.38 cm. O to chodzi?![]()
CRL, czyli długość ciemieniowo-siedzeniowa określa długość płodu, którą mierzy się od czubka głowy dziecka po pośladki.Czyba tak![]()
Nieeee, GS to pęcherzyk ciążowy. Nic się nie stresuj, zarodek ma jeszcze czas żeby się pokazać!Czyba tak![]()