Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja robilam w dniu transferu.Dziewczyny czy robicie w dniu transferu bądź dzień przed progesteron ? Bo u mnie 5dpt było tylko 13,4 i wydaje mi się, że był za niski. Lekarz mowil ,że ma być conajmniej 25 bo taki jest najlepszy na zagniezdzenie. U mnie nawet nie doszło do zagnieżdżenia.
Pięknie !! Masz jakieś objawy ?Mam drugą betę 10 dpt 259. Wydaje się być dobrze![]()
Ból gardła, ból głowy i obniżona temperatura. Przy pierwszym transferze pamiętam wyskoczyło mi ogromne zimno na ustach.Pięknie !! Masz jakieś objawy ?
Straszne , a jednocześnie dobrze ,że medycyna jest tak posunięta, oby wszystko skończyło się dobrzeDziewczyny! Bardzo proszę o modlitwę za moja znajoma tutaj w Holandii, dziś w nocy urodziła synka z in vitro w 25tyg ciąży (25+2) przez cesarskie cięcie. Powodem były skurcze porodowe i skracajaca się szyjka. Synek 800g,
Ponoć oddycha samodzielnie (na czas podane zastrzyki) teraz trzeba się modlić by przeżył![]()
oj nie wiem czy już dali imię, miał się urodzić na koniec grudnia jeszcze było duuuzo czasu. A Tu taka niespodzianka. Ogólnie ciąża z nerwami bo wcześniej 5 poronila. Teraz z acardem i heparyna. Pierwsza która miała okazje być donoszona i tak wczesny poród ja zaskoczył. Już wcześniej pisała mi ze prawdopodobnie odchodzi jej czop sluzowy. Potem trafiła do szpitala z krwawieniem. Na szczęście szpital specjalizujący się w tak skrajnych wczesniakach od razu zareagowali dawajac zastrzyki na płucaStraszne , a jednocześnie dobrze ,że medycyna jest tak posunięta, oby wszystko skończyło się dobrze
Jak się maleństwo nazywa ??
Jedź na Ip jak możesz.U mnie do tej pory wszystko ok a dziś znowu krwawienie że skrzepami;(
Będę trzymać kciuki za maluszka !!oj nie wiem czy już dali imię, miał się urodzić na koniec grudnia jeszcze było duuuzo czasu. A Tu taka niespodzianka. Ogólnie ciąża z nerwami bo wcześniej 5 poronila. Teraz z acardem i heparyna. Pierwsza która miała okazje być donoszona i tak wczesny poród ja zaskoczył. Już wcześniej pisała mi ze prawdopodobnie odchodzi jej czop sluzowy. Potem trafiła do szpitala z krwawieniem. Na szczęście szpital specjalizujący się w tak skrajnych wczesniakach od razu zareagowali dawajac zastrzyki na płuca
Najlepiej jak byś podjechała na izbę przyjęć sprawdzic co się dzieje .U mnie do tej pory wszystko ok a dziś znowu krwawienie że skrzepami;(
25 tc to skrajny wcześniak. Dluuuga droga przed nimi, wspieraj bo na pewno będzie trudno.oj nie wiem czy już dali imię, miał się urodzić na koniec grudnia jeszcze było duuuzo czasu. A Tu taka niespodzianka. Ogólnie ciąża z nerwami bo wcześniej 5 poronila. Teraz z acardem i heparyna. Pierwsza która miała okazje być donoszona i tak wczesny poród ja zaskoczył. Już wcześniej pisała mi ze prawdopodobnie odchodzi jej czop sluzowy. Potem trafiła do szpitala z krwawieniem. Na szczęście szpital specjalizujący się w tak skrajnych wczesniakach od razu zareagowali dawajac zastrzyki na płuca