A pierwszy udany , czy biochemiczna ?Ból gardła, ból głowy i obniżona temperatura. Przy pierwszym transferze pamiętam wyskoczyło mi ogromne zimno na ustach.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A pierwszy udany , czy biochemiczna ?Ból gardła, ból głowy i obniżona temperatura. Przy pierwszym transferze pamiętam wyskoczyło mi ogromne zimno na ustach.
Pierwszy udany. Synuś ma 3 latka. Naturalną ciążę poroniłam w 6tc, a po 3 miesiącach naturalny cud który ma już 15 miesięcy. Teraz wróciliśmy po śnieżynki. Wszystko wygląda dobrze ale stres jestA pierwszy udany , czy biochemiczna ?
Ooo to już brygadę masz w domuPierwszy udany. Synuś ma 3 latka. Naturalną ciążę poroniłam w 6tc, a po 3 miesiącach naturalny cud który ma już 15 miesięcy. Teraz wróciliśmy po śnieżynki. Wszystko wygląda dobrze ale stres jest
Trzymam kciuki. Ja 15 lat czekałam na dziecko. I się doczekałamOoo to już brygadę masz w domuJa chociaż jedno bym chciała
Piękna beta , napewno wszystko będzie dobrze !
Powodzenia![]()
Ja na Twoim miejscu bym pojechała. Tym bardziej, że jest weekend i nie pójdziesz do swojego lekarza.Mój lekarz mówił że ostatnim razem nie potrzebnie pojechałam do szpitala więc teraz się wstrzymałam. Co tydzień bym się kładła do szpitala ;/
Ja jestem po 3 nieudanych transferach , mam 31 lat . Staramy się 2 lata z mężem , mam niedrożne jajowody .Trzymam kciuki. Ja 15 lat czekałam na dziecko. I się doczekałamTobie też tego życzę
A który dzień/ tydzien?U mnie do tej pory wszystko ok a dziś znowu krwawienie że skrzepami;(
Rozumiem … twoja decyzjaMój lekarz mówił że ostatnim razem nie potrzebnie pojechałam do szpitala więc teraz się wstrzymałam. Co tydzień bym się kładła do szpitala ;/