Śliczna!Zobacz załącznik 1442476
Zaraz po porodzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Śliczna!Zobacz załącznik 1442476
Zaraz po porodzie
Jakie cudoZobacz załącznik 1442476
Zaraz po porodzie
Ja osobiście słyszałam ze przy badaniu troszeczkę faktycznie „osłabia “ się zarodki (czasem oczywiście niechcący można i uszkodzić ) ale nie o 50 % .Skąd masz informację o tym że zmniejsza się szansa na ciążę o połowę po badaniu zarodków? My badaliśmy i nikt mi takiej statystyki nie przedstawił. 50%mniej ciąż z przebadanym zarodkiem? No chyba że wynika to z tego że połowa zarodków odpada przy badaniach bo okazują sie chore?
Ile włosków maZobacz załącznik 1442476
Zaraz po porodzie
Super GratulacjeDzisiaj o 4.19 przez cc na świat zawitała Jolka. 39t2d
3570g 57cm
Gratulacje, dużo zdrówkaZobacz załącznik 1442476
Zaraz po porodzie
Nie kompletnie nic aż w szoku byłam bo zawsze po owulacji coś mi było a teraz ciszaŻadnych objawow nie miałaś wcześniej ?
Dokladnie. Ja mialam informacje, ze okolo 50% zarodkow odpada bo maja wady. Ja jednak wolalam wiedziec ktory jest chory.Skąd masz informację o tym że zmniejsza się szansa na ciążę o połowę po badaniu zarodków? My badaliśmy i nikt mi takiej statystyki nie przedstawił. 50%mniej ciąż z przebadanym zarodkiem? No chyba że wynika to z tego że połowa zarodków odpada przy badaniach bo okazują sie chore?
Skąd masz informację o tym że zmniejsza się szansa na ciążę o połowę po badaniu zarodków? My badaliśmy i nikt mi takiej statystyki nie przedstawił. 50%mniej ciąż z przebadanym zarodkiem? No chyba że wynika to z tego że połowa zarodków odpada przy badaniach bo okazują sie chore?
Aktualnie jestem w klinice Bocian w Szczecinie. Mam 31 lat. Poprzednio byłam w klinice Vitrolive gdzie lekarz zasugerował ze jeśli mamy pieniądze to lepiej wziąć ta opcje.A w której jesteś klinice? Ja też miałam badane zarodki i jeden miał liczne wady chromosomowe i teraz też będę chciała badać bo się boję, że może być chory. A Twoje zarodki miały stwierdzone jakieś wady czy po prostu były słabe? Interesuje mnie to podejście, ale pewnie Ty jesteś przed 40-tką?
Usg wyszło super , później ma dzwonić doktor, odebrałam badania i estradiolu mam 6800 ... nie wiem co o tym myśleć, progesteron I lh 0.3 , zobaczymy bo zaaragowac zaaragowalam na leki, tylko czy teraz nie w drugą stronę...Daj znać po wizycie :-)