sarenkamala
Fanka BB :)
Absolutnie nie łączyć!Ja mam takie zalecenia:
Heparyna rano (codziennie o tej samej godzinie)
Acard na noc.
Lekarz powiedział, ze acard bierze się na noc bo inaczej nie działa tak jak powinien.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Absolutnie nie łączyć!Ja mam takie zalecenia:
Acard na noc.
Lekarz powiedział, ze acard bierze się na noc bo inaczej nie działa tak jak powinien.
dziękujeJa mam takie zalecenia:
Acard na noc.
Pewnie dostaniesz. Albo zastrzyki albo wlewZerknięcie na moje kiry? Nie mam 3 implantacyjnych, czy któraś z Was miala takie wyniki i zlecony accofil?
Ja biorę zastrzyk rano , wieczorem acarddziewczyny acard lepiej brać na noc ? a heparynę ? razem z acardem czy nie łączyć lepiej
Ja biorę jedno i drugie na noc. Acard ok 20, heparynę 21dziewczyny acard lepiej brać na noc ? a heparynę ? razem z acardem czy nie łączyć lepiej
Za niski, różni lekarze różnie mówią, ale minimum jakie słyszałam to 10 w dniu transferu.Robiłyście w dniu bądź dzień przed transferem progesteron? Czy 8 nie jest za niski ?
Ja już nie musiałam badać estriadilou i progresteronu.Jutro idę robić badania krwi przed pierwsza wizyta usg.
Lekarz zalecił mi morfologię, mocz, glukozę i TSH.
Tak myśle czy zrobić jeszcze progesteron i estradiol? - skoro już maja mnie kłuć to wole zrobić za jednym razem.
Czy już nie ma sensu badać progesteronu?
@Emmka87 Ty jutro masz lekarza?
On zlecił Ci jakieś badania?