A zaczynałaś stymulację na początku cyklu czy to nie miało znaczenia? Ja mam niby zacząć od 4 dnia...Ja gonapeptyl też brałam najpierw z antykoncepcją a później jeszcze z menopurem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A zaczynałaś stymulację na początku cyklu czy to nie miało znaczenia? Ja mam niby zacząć od 4 dnia...Ja gonapeptyl też brałam najpierw z antykoncepcją a później jeszcze z menopurem.
Od 3 albo 4 dnia cyklu zaczynałam. Już nie pamiętam dokładnie. Najpierw 28 dni antykoncepcja i gonapeptyl, po miesiączce gonapeptyl i menopur przez 12 albo 13 dni.A zaczynałaś stymulację na początku cyklu czy to nie miało znaczenia? Ja mam niby zacząć od 4 dnia...
Jutro na 15:20.
Spokojnie wszystko będzie dobrzeJutro na 15:20.
W sobotę zrobiłam posiew moczu, ale wątpię aby wynik był już jutro dostępny…
Wczoraj byłam na weselu i w kościele siedziałam na mega zimnej ławce. Nawet nie pomyślałam
Dzisiaj boli/ kłuje mnie lewy jajnik. Do tego te bakterie w moczu. Mam nadzieje ze nic nie będzie kropce….
Kupiłam sobie sok z żurawiny i pije….
Na pewno dam znać jutro… stresuje się, ale jestem tez podekscytowana
Gonapeptyl wydłuża fazę lutealna A przy stymulacji zapobiega PRzedwczesnemu pękania pęcherzyków.Dziewczyny a wytlumaczcie mi proszę jedną kwestię jeśli chodzi o długi protokół. Od 2 dc brałam anty, od 23 dc gonapeptyl daily. Wizytę mam jutro, będzie to 4 dc i mamy zaczynać stymulację. Lekarz mówił że krwawienie z odstawienia może przyjść ale nie musi (no ale przyszło w piątek). Z tego co czytałam różne wasze doświadczenia to gonapeptyl bierzecie ok 14-20 dni a potem stymulacja. Ja mam zacząć teraz od 4 dc (4 dzień po odstawieniu - nie za późno?) i brać menopur i gonapeptyl razem. Nie bardzo rozumiem po co biorę gonapeptyl (w ulotce pisze że zapobiega przedwczesnemu dojrzewaniu pęcherzyków czyli jak orgalutran (?) ). Amh 8. Poprzedni protokół krótki - puste pęcherzyki, 4 pobrane niedojrzałe komórki.
Dorzuć jeszcze Wit. C.Jutro na 15:20.
W sobotę zrobiłam posiew moczu, ale wątpię aby wynik był już jutro dostępny…
Wczoraj byłam na weselu i w kościele siedziałam na mega zimnej ławce. Nawet nie pomyślałam
Dzisiaj boli/ kłuje mnie lewy jajnik. Do tego te bakterie w moczu. Mam nadzieje ze nic nie będzie kropce….
Kupiłam sobie sok z żurawiny i pije….
Na pewno dam znać jutro… stresuje się, ale jestem tez podekscytowana
A nie możesz zmienić na inny progesteron. Jest dużo rodzajów.Spokojnie wszystko będzie dobrze
Wierzę że będziesz miała takie piękne widoki na usg jak ja
Też mam bakterie w moczu i muszę powtórzyć badanie a na wizycie okazało się że mam jeszcze grzybice w pochwie ale ponoć to norma przy stosowaniu luteiny dostałam jakis lek na 10 dni. Chociaż lekarz powiedział ze dopóki nie odstawimy luteiny zupelnie pewnie się tego nie pozbędę![]()
A masz jakieś takie typowe objawy dla grzybicy zapalenia pochwy ?Spokojnie wszystko będzie dobrze
Wierzę że będziesz miała takie piękne widoki na usg jak ja
Też mam bakterie w moczu i muszę powtórzyć badanie a na wizycie okazało się że mam jeszcze grzybice w pochwie ale ponoć to norma przy stosowaniu luteiny dostałam jakis lek na 10 dni. Chociaż lekarz powiedział ze dopóki nie odstawimy luteiny zupelnie pewnie się tego nie pozbędę![]()
Narazie nic nie mówił zobaczymy na następnej wizycieA nie możesz zmienić na inny progesteron. Jest dużo rodzajów.
No właśnie nic żadnych objawow ale robił mi cytologię i mu wyszło.A masz jakieś takie typowe objawy dla grzybicy zapalenia pochwy ?
To badał Cię przez brzuch i dopochwowo?