tam jest dużo więcej tych badań robione cd 138 ja już robiłam 2 razy zwykła biopsje endometrium raz mi wyszedł duży stan zapalny 10 na 10 A później było wszystko okejAle będziesz miała badają receptywnosć i no czy tylko cd 138 ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tam jest dużo więcej tych badań robione cd 138 ja już robiłam 2 razy zwykła biopsje endometrium raz mi wyszedł duży stan zapalny 10 na 10 A później było wszystko okejAle będziesz miała badają receptywnosć i no czy tylko cd 138 ??
To może warto zrobić.tam jest dużo więcej tych badań robione cd 138 ja już robiłam 2 razy zwykła biopsje endometrium raz mi wyszedł duży stan zapalny 10 na 10 A później było wszystko okej
tyle że to badanie kosztuje 1700 złTo może warto zrobić.
O woooow3 dpt beta 25, 7 dpt beta 147, 10 dpt beta 432
W dniu transferu dają ovittelle? Ja dostałam tylko w sobotę o 22, a w poniedziałek z rana miałam punkcję. Dzisiaj 10 dzień po ovitrelle to może jeszcze coś tam mam bo po iui chyba właśnie do 10-11 dnia test jakiś cień cienia pokazywał 2 kreskę.Lekarz mówił że część mojej i część ovitrelle. W dniu transferu miałam pół ampułki
Matko chyba powinnam się douczyć o czym Wy piszecieHej dziewczyny dostałam kolejne wyniki badań.
W ocenie cytokin i współczynnik th1/th2, wyszło mi na 10 pozycji 6 źle (część za wysoko cześć za nisko).
Genotyp KIR Bx.
Przeciwciał cytotoksycznych do limfocytów dawcy brak.
Ostatni wynik przeciwciała blokujące nieobecne w badaniu allo-mrl.
Wydaje mi się, że super nie jest ale może też nie aż tak źle. Poniżej wstawię swoje KIR oraz ten panel cytokinowy. Moze coś więcej powiecie niż znalazłam w internecie ;P
To już immunologia ;PMatko chyba powinnam się douczyć o czym Wy piszecieBrzmi bardzo poważnie cokolwiek znaczy
Trzymam kciukasy aby wyniki były dobre
![]()