*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Osobiście wolałabym Twoją opcjęZ tego co wiem to już po 35 r.ż podają 2 . Mi brakuje pare miesięcy do 35 i mi nie pozwolił.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Osobiście wolałabym Twoją opcjęZ tego co wiem to już po 35 r.ż podają 2 . Mi brakuje pare miesięcy do 35 i mi nie pozwolił.
PierwszyJa też będę brała 2 jeśli uda się dwa uzyskać. A który to Twój transfer?
Trzymam kciuki. Ja idę w niedzielę, wtedy będzie 6dptKrew oddana. Czekamy. Chociaż w zasadzie wyniku jestem pewna;/
miej nadziejeKrew oddana. Czekamy. Chociaż w zasadzie wyniku jestem pewna;/
Też tak sobie myślałam.... no ale teraz zostało mi 8 miesięcy przed 40.urodzinami. Jeśli nie uda się tym razem, to mimo bycia po czterdziestce, raczej wrócę po moje zamrożone blastkiNo to masz jeszcze czas na 3Ja sobie obiecałam, że do 40 jak się nie uda to dalej nie probujemy
![]()
To zaczynam ściskaćTrzymam kciuki. Ja idę w niedzielę, wtedy będzie 6dpt
Mówiła, że popołudniu. Zawsze między 16 a 17 są więc jeszcze trochęmiej nadziejemusi być dobrze , o której wyniki ?
![]()
Gdybym miała zamrożone też bym po 40 wróciła ale mamy tylko 1 mrożaka , a ja już nie zdecyduje się na całą procedurę od nowaTeż tak sobie myślałam.... no ale teraz zostało mi 8 miesięcy przed 40.urodzinami. Jeśli nie uda się tym razem, to mimo bycia po czterdziestce, raczej wrócę po moje zamrożone blastki![]()