• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Jestem raczej realistką. Ciekawe tylko co na to mój lekarz, bo to byłby pierwszy raz kompletnie bez reakcji. Wcześniej cb i potem poronienie co prawda obydwie sytuacje przy świeżych zarodkach zaraz po punkcjach. Teraz mrożonka która według cyfr wychodziła z otoczki, cykl sztuczny, endometrium 12, progesteron 25. what the fuck??🤷🤷
A w której jesteś klinice? Daj znać koniecznie co na to lekarz.

reklama
Tak jestem na początku. Zrobiła dopiero 6 zastrzyków. Pewnie jutro lekarz coś mi dołoży skoro jest mały🙂

Cześć Marta :) chciałabym zapytać jak przebiegła Twoja stymulacja? Jestem w podobnej sytuacji. Estradiol 76 po 6 zastrzykach menopur 150. Lekarz zwiększył dawkę na dwa dni 225. Powiedział że nie zareagowałam na stylumacje za dobrze. Czytałam jeden z komentarzy do Twojej sytuacji że małe pęcherzyki wytwarzają mało estradiolu, a jak urosną to będzie go więcej. Czy tak się u Ciebie stało? Ja się trochę podłamałam ale staram się nie martwi na zapas! (Chociaż ciężko;) )

Jestem raczej realistką. Ciekawe tylko co na to mój lekarz, bo to byłby pierwszy raz kompletnie bez reakcji. Wcześniej cb i potem poronienie co prawda obydwie sytuacje przy świeżych zarodkach zaraz po punkcjach. Teraz mrożonka która według cyfr wychodziła z otoczki, cykl sztuczny, endometrium 12, progesteron 25. what the fuck??🤷🤷
Najgorsze jest to, że tak naprawdę już nic nie zależy od nas. Jak się nie przebadamy, czego nie zrobimy, nie mamy pewności, że się uda:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry