Z 5 dobyA ty miałaś to być z 5 czy 6 doby?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z 5 dobyA ty miałaś to być z 5 czy 6 doby?![]()
Co ty, kochana, ja w 7 dpt po pozytywnej becie zrobiłam sikaniec o czułości 10 i prawie nic nie było widać! Tylko beta prawdę Ci powie.Eh, no to u mnie biały sikaniec w 5 dpt to już raczej przesądzone.
Cieszę się że u Ciebie tak pięknie się udało![]()
Zaczynasz chyba od 2dc o ile dobrze pamiętamDziewczyny jak to jest ze stymulacją, kiedy poprzedza ją antykoncepcja, tzn. przy długim protokole? Tabletek jest 21 okres pojawi się przez kolejne 7 dni, a od kiedy rozpoczyna się stymulację? Po okresie?
A punkcja wypada mniej więcej koło 15dc z reguły?Zaczynasz chyba od 2dc o ile dobrze pamiętam
Ja brałam do 22 dc anty, od 23 dc Gonapeptyl. Lekarz powiedział że okres może przyjść ale nie musi i to też będzie ok. Ostatecznie przyszedł po 4 dniach od odstawienia anty, ale lekarz prowadzący wgl tego nie brał pod uwagę, mówił że to nie ma znaczenia. Stymulację zaczęłam od 5 dc, punkcję miałam 21 dc.Dziewczyny jak to jest ze stymulacją, kiedy poprzedza ją antykoncepcja, tzn. przy długim protokole? Tabletek jest 21 okres pojawi się przez kolejne 7 dni, a od kiedy rozpoczyna się stymulację? Po okresie?
Kurcze nie pamiętam już, ale chyba dopiero jak pęcherzyki urosna do 18mmA punkcja wypada mniej więcej koło 15dc z reguły?
Leć na betęZrobiłam znowu test w 6 dpt - coś jest!
Jednak jestem w tej kwestii niewyuczalna. Najpierw robię za wcześnie, potem się stresuję, potem jednak wychodzi, potem się niepotrzebnie cieszę i nakręcam za szybko. Mąż trochę zły że zrobiłam ten test, mówi że mam się nie nastawiać (i słusznie, znając naszą historię). Mechanizm wyparcia chyba najlepiej by się sprawdził teraz, a ja i tak się cieszę i nie umiem zachować dystansu. Może teraz się uda?