Majaaa
Fanka BB :)
Mnie opryszczka wyskoczyła po pierwszym transferze. Ogromna i to pierwszy raz w życiu. Teraz trzeci raz w ciąży i znowu opryszczka. Nie martw się na zapas!Mnie ta opryszczka martwi;/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie opryszczka wyskoczyła po pierwszym transferze. Ogromna i to pierwszy raz w życiu. Teraz trzeci raz w ciąży i znowu opryszczka. Nie martw się na zapas!Mnie ta opryszczka martwi;/
Ja mam po 4 tabletki rano w południe i wieczorem...I w robocie jest dupa...Ja mam dopochwowe tylko na noc więc nie pomogę. Wiadomo, że w pracy się nie położysz. Więc zaaplikować i na pewno coś z niej się wchłania. Lepiej mieć jak nie miec![]()
Ja testy robiłam od 4 dpt I jak już traciłam nadzieję w 7dpt i 9dpt pojawiała się blada kreska. Jeszcze kropek ma czas.Robiłam u mnie 6dpt tak jak czułam nie udany ,jestem zła na siebie ,że zmarnowałam ostatni zarodek bez dodatkowych badań. U Ciebie jescze wcześnie poczekaj chociaż do 6 dnia
Ooo Ediii jest dla nas nadziejaJa testy robiłam od 4 dpt I jak już traciłam nadzieję w 7dpt i 9dpt pojawiała się blada kreska. Jeszcze kropek ma czas.
Fajnie gdyby opryszczka była nowym objawem ciazowymMnie opryszczka wyskoczyła po pierwszym transferze. Ogromna i to pierwszy raz w życiu. Teraz trzeci raz w ciąży i znowu opryszczka. Nie martw się na zapas!
Co to znaczy słabego zarodka?10.11 mam transfer bardzo słabego zarodka...no ale cóż...
Ja byłam na urlopie, nie byłabym w stanie ogarnąć leków chodząc do pracy ze względu na jej specyfikę i brak opcji wzięcia leków o konkretnej porze.Ja mam po 4 tabletki rano w południe i wieczorem...I w robocie jest dupa...
Ja mam zapisany Lutinus 3 razy dziennie brałam go też przed transferem jak chodziłam do pracy.Dziewczyny jak sobie dajecie radę z tab dopochwowymi w pracy. Ja jak włożę w łazience to mam myśli że zanim dojdę do biurka to one juz są przy wylocie...
Mam wyniki.Bol pleców to dziewczyny, które miały im się udawało. Ja nigdy nie miałam. Nawet z córkąO której będziesz miała wyniki?
daj znac
trzymam kciuki
![]()
Progesteron superJa mam zapisany Lutinus 3 razy dziennie brałam go też przed transferem jak chodziłam do pracy.
Z racji tego że pracuje w przedszkolu, aplikowałam je jak dzieci miały leżakowanie dzięki czemu mogłam posiedzieć i nie być w "ruchu" ale nigdy nie zauważyłam żeby mi wylatywały. Były po nich upławy trochę więcej niż np. po wieczornych ale też się rozpuszczały. Może to też zależy jakie leki?
Mam wyniki.
Progesteron w środę miałam 25.5 dzisiaj 38.8 to dobrze? Wogole jestem nie w temacie a nie mam jeszcze odpowiedzi od lekarza.
Beta oczywiście okrągłe 0 chociaż nie spodziewałam się nic innego bo wiem że jest za wcześnie, ale przecież nie mogłam się oprzeć będąc w laboratorium![]()
A jakie jednostki proga? Jak ng/ml to bardzo dobrze, a jak nmol to trochę mało.Ja mam zapisany Lutinus 3 razy dziennie brałam go też przed transferem jak chodziłam do pracy.
Z racji tego że pracuje w przedszkolu, aplikowałam je jak dzieci miały leżakowanie dzięki czemu mogłam posiedzieć i nie być w "ruchu" ale nigdy nie zauważyłam żeby mi wylatywały. Były po nich upławy trochę więcej niż np. po wieczornych ale też się rozpuszczały. Może to też zależy jakie leki?
Mam wyniki.
Progesteron w środę miałam 25.5 dzisiaj 38.8 to dobrze? Wogole jestem nie w temacie a nie mam jeszcze odpowiedzi od lekarza.
Beta oczywiście okrągłe 0 chociaż nie spodziewałam się nic innego bo wiem że jest za wcześnie, ale przecież nie mogłam się oprzeć będąc w laboratorium![]()