Serduszkowelove
Fanka BB :)
Cudownie to słyszeć, teraz skup się na sobie , odpoczywaj buziakiNa razie nie chce zapeszać ale jest dobrze , nawet bardzomam nadzieję że w najbliższy. Czasie będę mogła powiedzieć więcej
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudownie to słyszeć, teraz skup się na sobie , odpoczywaj buziakiNa razie nie chce zapeszać ale jest dobrze , nawet bardzomam nadzieję że w najbliższy. Czasie będę mogła powiedzieć więcej
![]()
To faktycznie problem. Rozumiem, że ci bardzo trudno. A jaki Ci został ten zarodek? Ja mam syna z 2 bcNo właśnie chodzi o to że to nowa praca...chodze do niej tydzień...
Ogolnie w ogóle bym ich nie mogla brać ze względu na specyfikę pracy, tak nie wydając się w szczegółybrałam leki pracując na 3 zmiany, nigdy nie brałam o stałej porze. Transfer udany i to na cyklu sztucznym. Wystarczy brać o mniej więcej stałej porze tzn rano popołudniu i wieczorem. Ja czasem brałam „rano” o 5 a czasem o 8-9 rano bo tak wstawałam jak szlam ba popołudniu. A czasem ok 7 jak wracałam po nocnej zmianie i szlam spać. Stałość brania leków nie gwarantuje udanego transferu.
Poprostu intuicjaDlaczego tak sądzisz ???
Eh ... Wiesz ile razy ja się przejechałam na intuicji ??? Nie skreślaj swojego maleństwa proszęPoprostu intuicja![]()
Czesc, tak moze wyjsc stan zapalny ktorego nie widac. ja mialam stan zapalny skala 10/10 a USG nie pokazalo nic.Dziewczyny czy warto jest zrobić histeroskopie, mimo,że na usg jest wszystko ok i jajowody drożne ? I czy jest na nfz czy prywatnie trzeba zrobić?
Ja mam blastke tylko z 2 z przodu...Dokładne się z tym zgadzam . Zresztą każda klinika ma inne oznaczenia ... W mojej np. jest od 4 ... I nadal stare oznaczenia typu AA, AB , BC , BA, BB, BC ..
W mojej klinice 3 to jest piękna blastka
Dokładnie taki mam...To faktycznie problem. Rozumiem, że ci bardzo trudno. A jaki Ci został ten zarodek? Ja mam syna z 2 bc
Jak widać nie ma co patrzeć na klasyfikacje .Ja mam blastke tylko z 2 z przodu...
Jak widać i z takich się transfery udają. Nad moim wzdychała embriolog, a z transferu wyszłam z płaczem pewna, że nic z tego. 4 dpt zrobiło mi się w nocy niedobrze i dało mi to do myślenia, ale stawiałam na to, że to przez leki. 7 dpt beta była wielkim zaskoczeniem. Trzymam kciuki! A po odmrożeniu on się też może troszkę rozwinąć i wskoczyć na wyższą ocenę.Dokładnie taki mam...