reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny macie może sposób /pomysł na podkrecenie wyników estradiolu
odwołał mi doktorek transfer bo kiepskie przyrosty były
do tego robione miałam didimery i tez wynik mu sie nie podobał
wiecie moze do czego kontroluje sie wynik didimerów

reklama
Dziewczyny, ja chyba osiwieje na tym naturalnym cyklu. Dziś mam 16dc, i pęcherzyk nie pękł, a ma 25,5, endometrium prawie 10mm. I trochę nie wiem co robić. Jeśli jutro na monitoringu nie będzie pęcherzyka to pewnie ustalą, ze owu była dziś, czyli transfer wypadnie na 11.11 :( z drugiej strony ja nie wiem jak to wszystko jest możliwe, ja mam cykle 28 dniowe, ostatnio nawet 24... Czy transfer w 22 dc to nie za późno? Boję sie, ze śluzówka będzie przejrzała.
Coś mi też ostatnio lekarz mówił, że nak nie pęknie ten pęcherzyk w sobotę to mozna dziś włączyć progesteron i wejść na cykl półnaturalny i wtedy transfer w czwartek. Świruję już...

Aaaaa właśnie jak wizyta u M.
Wspaniale, mamy plan działania i to najważniejsze, szanse na ciążę spontaniczna przy tych wynikach są duże tylko trzeba więcej pokory I cierpliwości, doktor nie wątpi w Nasz sukces i to najważniejsze ♡ a jeśli by po drodze nir wyszło to lecimy z programem w swoim czasie w Bocianie bo od jutra oficjalne otwarcie w Gda :)

Dziewczyny, ja chyba osiwieje na tym naturalnym cyklu. Dziś mam 16dc, i pęcherzyk nie pękł, a ma 25,5, endometrium prawie 10mm. I trochę nie wiem co robić. Jeśli jutro na monitoringu nie będzie pęcherzyka to pewnie ustalą, ze owu była dziś, czyli transfer wypadnie na 11.11 :( z drugiej strony ja nie wiem jak to wszystko jest możliwe, ja mam cykle 28 dniowe, ostatnio nawet 24... Czy transfer w 22 dc to nie za późno? Boję sie, ze śluzówka będzie przejrzała.
Coś mi też ostatnio lekarz mówił, że nak nie pęknie ten pęcherzyk w sobotę to mozna dziś włączyć progesteron i wejść na cykl półnaturalny i wtedy transfer w czwartek. Świruję już...
A jak to później wygląda? Taki cykl półnaturalny?

reklama
A jak to później wygląda? Taki cykl półnaturalny?
Nie wiem dokładnie, ale dla mnie to robi sie z tego cykl sztuczny tylko, ze bez estrogenów. Nie czeka sie na owu tylko wprowadza sie proga i po xdniach jest tranafer. No ale chyba się nie zdecyduje na to. Tym bardziej, że ja mam problem z progiem i może na naturalnym byłoby lepiej.
Mialam Cie właśnie wywołać do tablicy, może Ty mi cos poradzisz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry