Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas tez w piątek prenatalne mieliśmy . Wszytko Ok na 60- 70% będzie chłopakHej, dziękuję że pytaszu maleństwa wszystko ok, jesteśmy po prenatalnych i bobo zdrowy. A jak tam u Ciebie?
GratulujęMelduje
11dpt beta 262
13 dpt beta 728
Będzie pięknie![]()
Ddmery bada sie żeby kontrolować zakrzepicę.Dziewczyny macie może sposób /pomysł na podkrecenie wyników estradiolu
odwołał mi doktorek transfer bo kiepskie przyrosty były
do tego robione miałam didimery i tez wynik mu sie nie podobał
wiecie moze do czego kontroluje sie wynik didimerów
Nie wiem, co napisać, tak się cieszęMelduje
11dpt beta 262
13 dpt beta 728
Będzie pięknie![]()
Wspaniale, mamy plan działania i to najważniejsze, szanse na ciążę spontaniczna przy tych wynikach są duże tylko trzeba więcej pokory I cierpliwości, doktor nie wątpi w Nasz sukces i to najważniejsze ♡ a jeśli by po drodze nir wyszło to lecimy z programem w swoim czasie w Bocianie bo od jutra oficjalne otwarcie w GdaAaaaa właśnie jak wizyta u M.
A jak to później wygląda? Taki cykl półnaturalny?Dziewczyny, ja chyba osiwieje na tym naturalnym cyklu. Dziś mam 16dc, i pęcherzyk nie pękł, a ma 25,5, endometrium prawie 10mm. I trochę nie wiem co robić. Jeśli jutro na monitoringu nie będzie pęcherzyka to pewnie ustalą, ze owu była dziś, czyli transfer wypadnie na 11.11z drugiej strony ja nie wiem jak to wszystko jest możliwe, ja mam cykle 28 dniowe, ostatnio nawet 24... Czy transfer w 22 dc to nie za późno? Boję sie, ze śluzówka będzie przejrzała.
Coś mi też ostatnio lekarz mówił, że nak nie pęknie ten pęcherzyk w sobotę to mozna dziś włączyć progesteron i wejść na cykl półnaturalny i wtedy transfer w czwartek. Świruję już...
DziękujęNie wiem, co napisać, tak się cieszę
Niech to będzie dla Ciebie spokojny czas![]()
Nie wiem dokładnie, ale dla mnie to robi sie z tego cykl sztuczny tylko, ze bez estrogenów. Nie czeka sie na owu tylko wprowadza sie proga i po xdniach jest tranafer. No ale chyba się nie zdecyduje na to. Tym bardziej, że ja mam problem z progiem i może na naturalnym byłoby lepiej.A jak to później wygląda? Taki cykl półnaturalny?