Kasia19881988
Fanka BB :)
W poniedziałek mam punkcję , czy progesteron już mam włączyć przed punkcją ?
Czy duphaston połknęliście tez przed punkcją czy lepiej po ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja po tylu niepowodzeniach bałam się wziasc dwa ... Szczególnie że do kolejnej czwartej stymulacji raczej bym nie podeszła...Dlatego ja brałam dwa od razu![]()
Ja włączałam po punkcji... Miałam co prawda tylko raz transfer od razu po ale na pewno proga brałam poW poniedziałek mam punkcję , czy progesteron już mam włączyć przed punkcją ?
Rozumiem. Ja nie miałam nic do stracenia, 9 blastek, pierwszy transfer. Po 6 nieudanych inseminacjach chciałam zwiększyć prawdopodobieństwo że chociaż jeden ze mną zostanieJa po tylu niepowodzeniach bałam się wziasc dwa ... Szczególnie że do kolejnej czwartej stymulacji raczej bym nie podeszła...
Czas strasznie szybko leci, niedawno byłam w ciąży, a tu proszę...już po chrzcinach synkaMam taką cicha nadziejęale jak będzie czas pokaże ... Jak na razie to ja się jednego nie mogę doczekać ... A tu już o powrocie i rodzeństwie rozmawiamy
![]()
Ty to normalnie zaszalałaśRozumiem. Ja nie miałam nic do stracenia, 9 blastek, pierwszy transfer. Po 6 nieudanych inseminacjach chciałam zwiększyć prawdopodobieństwo że chociaż jeden ze mną zostanie
Dzieciaczki na szczęście grzeczne, niezbyt marudne i zdroweTy to normalnie zaszalałaśjak tam dzieciaczki? Ciężko bardzo z 2? U mnie luzik przy jednym, w dodatku spokojne dziecko mi się trafiło
kiedy wracasz po kolejne?
Ty to lepiej z mężem planuj kupić busa, żeby dzieci do szkoły rozwozić
![]()
U nas podobnie cała procedura po urodzeniu syna beta za betą 0. Przy takiej statystyce założyliśmy, ze cudem będzie jak chociaż jeden z nami zostanieRozumiem. Ja nie miałam nic do stracenia, 9 blastek, pierwszy transfer. Po 6 nieudanych inseminacjach chciałam zwiększyć prawdopodobieństwo że chociaż jeden ze mną zostanie
A tymczasem dostałyśmy bonus za wcześniejsze porażkiU nas podobnie cała procedura po urodzeniu syna beta za betą 0. Przy takiej statystyce założyliśmy, ze cudem będzie jak chociaż jeden z nami zostanie![]()