Coffe18
Fanka BB :)
nie miałam dziś transferu tylko biopsje endometrium transfer dopiero po nowym roku ale biopsja była robiona w tym dniu co miałyby być transfer dlatego pytam![]()
Ooo kurła pogubiłam się
endo idealne na przyjecie zarodka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie miałam dziś transferu tylko biopsje endometrium transfer dopiero po nowym roku ale biopsja była robiona w tym dniu co miałyby być transfer dlatego pytam![]()
Trzymam kciuki żeby to była jakaś pierdoła. U wielu dziewczyn zdarzały się plamienia w ciąży, z tego co czytałam to żywa krew jest niebezpieczna a ciemnawa czy brązowa to jakieś " stare zaległości". Ale lepiej sprawdzićJpdl Powtórka z rozrywki ... Znów to samozaczęłam plamić ... Dziś równo 21 dpt ... Rano na papierze brązowa wydzielina
w sobotę beta prawie 9 tysięcy
zaraz dzwonię do lekarza zmienić wizytę na dziś bądź jutro ... Tak bardzo się boje
Za szybko się cieszyłam i ufałam.ze wszystko będzie dobrze![]()
Dokładnie też tak czytałam więc jestem ciut spokojniejsza ... Na razie leże i się nie ruszam ... Po 12 idę się myć i przed 14 wychodzę ... Blagam żeby to nie było nic groźnegoTrzymam kciuki żeby to była jakaś pierdoła. U wielu dziewczyn zdarzały się plamienia w ciąży, z tego co czytałam to żywa krew jest niebezpieczna a ciemnawa czy brązowa to jakieś " stare zaległości". Ale lepiej sprawdzić
Będzie dobrzeDokładnie też tak czytałam więc jestem ciut spokojniejsza ... Na razie leże i się nie ruszam ... Po 12 idę się myć i przed 14 wychodzę ... Blagam żeby to nie było nic groźnego
Drugi raz się udało , pierwszy raz mam tak wysoka betę ... I znów to samo ... Znów plamienia
Mam nadzieję że tym razem też nie będą niczym groźnym ... Chciała. Iść na krew zbadać proga ... Ale boje się ruszyć ... Pójdę po Wrocławiu ...
skaplikowane to robimy diagnostykę dlaczego nie dochodzi do implantacji zarodków bo jestem po 3 nieudanych transferachOoo kurła pogubiłam się
endo idealne na przyjecie zarodka![]()
Ja nie mam pojęcia bo ostatni raz estradiol i progesteron miałam badany tydzień przed transferemDziewczyny czy są jakieś widełki poziomu odnośnie estradiolu do transferu na cyklu sztucznym dopytuje bo jutro idę na wizytę a od niego ciężko coś wyciągnąć no chyba że konkretne zapytasz wolałabym się przygotować z pytaniami żeby znowu o czymś nie zapomniec
Poziomem estradiolu bardzo bym się nie sugerowała - bardziej skupiłabym się na grubości endometrium aby to było odpowiednie przed transferem .Dziewczyny czy są jakieś widełki poziomu odnośnie estradiolu do transferu na cyklu sztucznym dopytuje bo jutro idę na wizytę a od niego ciężko coś wyciągnąć no chyba że konkretne zapytasz wolałabym się przygotować z pytaniami żeby znowu o czymś nie zapomniec
To nie musi być nic niepokojącego, ja plamiłam do 8-9tygodnia ciąży, w większości w wyników zażywanych leków, raz nawet w 8tc miałam kilka kropel żywej krwi, musiałam podrażnić jakieś naczynko bo ciąża była żywa, a synek urodził się zdrowy, ale wiem jak bardzo to stresujące. Jeśli nie masz bólu brzucha to dobry znak.Dokładnie też tak czytałam więc jestem ciut spokojniejsza ... Na razie leże i się nie ruszam ... Po 12 idę się myć i przed 14 wychodzę ... Blagam żeby to nie było nic groźnego
Drugi raz się udało , pierwszy raz mam tak wysoka betę ... I znów to samo ... Znów plamienia
Mam nadzieję że tym razem też nie będą niczym groźnym ... Chciała. Iść na krew zbadać proga ... Ale boje się ruszyć ... Pójdę po Wrocławiu ...