Powodzenia, trzymam kciukiJaaaa czekam już na wizytętak bardzo się stresuje ... Chce myśleć pozytywnie a jednak stres jest
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia, trzymam kciukiJaaaa czekam już na wizytętak bardzo się stresuje ... Chce myśleć pozytywnie a jednak stres jest
![]()
ja miałam biopsje endometrium. Tutaj bol jest do zniesieniaWitam
Chciałam zapytać czy któraś z Pań może była na biopsji macicy ? Jak wrażenia ? Na co się szykować ? A przede wszystkim czy bardzo boli ?![]()
ja miałam biopsje endometrium. Tutaj bol jest do zniesienia
Uff ulga, że wszystko dobrzeJest dobrze , jest pęcherzyk na swoim miejscu nie widać krwiaka . Mogłam coś podrażnić pazuramizarys pęcherzyka widać . Za tydzień wizyta serduszkowa
![]()
Dokładnie , mąż każe mi dziś pazury skracaćUff ulga, że wszystko dobrzeTo czekamy za tydzień na
![]()
No i pięknie!Jest dobrze , jest pęcherzyk na swoim miejscu nie widać krwiaka . Mogłam coś podrażnić pazuramizarys pęcherzyka widać . Za tydzień wizyta serduszkowa
![]()
A jesteś na zwolnieniu?Dokładnie , mąż każe mi dziś pazury skracaćsłowa lekarza - ma pani leżeć i odpoczywać jest pani księżniczka
![]()
TakA jesteś na zwolnieniu?