Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do bety to w sumie myślałam że jak nie pojawi się do jakiejś wartości to wtedy znaczy że już się nie pojawi.
jest ogólna zasada ze serduszko pojawić się musi do 35dpt później to już tylko odstawianie leków i czekanie na poronienie bo ciaza nie rozwija się prawidłowoCiąża to nie matematyka
O której masz wizytę ?
15:50Ciąża to nie matematyka
O której masz wizytę ?
Z tym jak najbardziej się zgodzę !jest ogólna zasada ze serduszko pojawić się musi do 35dpt później to już tylko odstawianie leków i czekanie na poronienie bo ciaza nie rozwija się prawidłowo
Oooo to już niedługo15:50![]()
Kciukija jestem już po transferze , jutro zamierzam iść do pracyco będzie to będzie bo i tak nie mamy na to wpływu teraz tylko czekać . Dziś jeszcze dostałam leki (w zastrzyku) na rozrzedzenie krwi . Codziennie wieczorem.
Wczoraj pisałam ze boli mnie brzuch po punkcji , a dziś mi tylko jeździ tak w środku przelewa się , kupiłam magnez i tak jakby trochę lepiej
Super❤❤❤❤❤Jestem już po wizycie, jest zarodek i serduszko delikatnie pulsujące. Nie wspomniał że coś jest nie tak, wszystko ok, ale powiedział że na razie nie wykonuje pomiarów bo jeszcze za wcześnie. Mamy to co ma być na 23 dpt. Uffff.....