Ja zwalniam 1 marca więc termin do wzięciaJak tu już tak rezerwujecie brzuszki na zapas to z chęcią przejmę brzuszek kulezanki która rodzi luty / marzec![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zwalniam 1 marca więc termin do wzięciaJak tu już tak rezerwujecie brzuszki na zapas to z chęcią przejmę brzuszek kulezanki która rodzi luty / marzec![]()
to nie miało Katarzyna być do Ciebie tylko do @Coffe88 wybaczMoze niech wezmie kalendarz dziewczyna ktora jeszcze nie ma dziecka hmmm
Biereeee bierrreeee .Ja zwalniam 1 marca więc termin do wzięcia![]()
Czytałam, że zapotrzebowanie na magnez dla kobiet w ciąży to 360 a jedna tabletka np magnefar B6 forte ma 100. Więc pasuje brać przynajmniej 3 dziennie a najlepiej 4. Ale w tych tabletkach jest Wit B6 a w tabletkach dla kobiet w ciąży (jeżeli ktoś takie przyjmuje ja np stosuje omegamed optima start) też ona jest i pasuje jej nie przedawkować. Tym bardziej, że magnez B6 dostarczamy też w jedzeniu. Więc ja biorę 2 dziennie magnezu i jedną optime póki coJa acard biorę od 2-3 dnia cyklu. To jest lek, który można cały czas sobie brać, jak witaminę C. Oczywiście poniekąd![]()
A.magnez rzeczywiście powinnam teraz zwiększyć dawkę, bo niby łykam codziennie, ale przed transferem to inaczej
To ja rezerwujeJa zwalniam swój w powie marcawięc która chce to oddam swój brzuch
![]()