Ja ostatnio mam problem z estrofemmemDziewczyny, panikuję! Biorę estrofem 2x1 i lutinus 3x1. Przysnęłam i zażyłam ostatnie dawki z dwugodzinnym opóźnieniem, czyli po 14 i 10h. Dziś 31 dpt. Bożejak bardzo z złe jest takie rozregulowanie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio mam problem z estrofemmemDziewczyny, panikuję! Biorę estrofem 2x1 i lutinus 3x1. Przysnęłam i zażyłam ostatnie dawki z dwugodzinnym opóźnieniem, czyli po 14 i 10h. Dziś 31 dpt. Bożejak bardzo z złe jest takie rozregulowanie?
U mnie jakoś podobnie... Albo nawet wcześniej, 13 TC. Jak kończyłam przygodę z klinika, to miałam wybrać wszystko do końca.Wiadomość do tych dziewczyn, którym udało się zajść w ciąże po invitro
Do kiedy lekarz kazał brać wam progesteron?
Na wizycie byłam w poniedziałek i kazał mi odstawić za 10-14 dni czyli wtedy wypada mi jakieś 15+5. Ja obawiam się ze to za szybko i może coś się stać, ale pewnie ma racje. Chce tylko wiedzieć jak to było u Was?
Wiadomość do tych dziewczyn, którym udało się zajść w ciąże po invitro
Do kiedy lekarz kazał brać wam progesteron?
Na wizycie byłam w poniedziałek i kazał mi odstawić za 10-14 dni czyli wtedy wypada mi jakieś 15+5. Ja obawiam się ze to za szybko i może coś się stać, ale pewnie ma racje. Chce tylko wiedzieć jak to było u Was?
Ja brałam do 16 tygodnia![]()
Ja zaczęłam schodzić z dawki od 12 tc i skończyłam brać w 16 tc
Sama zobaczysz ze potem będziesz bała się odstawić ze coś się stanieOMG do kiedy ???
Ja miałam nadzieję że będę brać do 12tc i koniecw sumie nie ważne , mogę brać całą ciążę byle by było wszytko dobrze.
![]()
Wiem ,to samo miałam z estrofememSama zobaczysz ze potem będziesz bała się odstawić ze coś się stanie
Ja już kocham mojego dzidziusia i bardzo się boje![]()
W którym tygodniu ostatecznie odstawiłaś? Mnie chce odstawić teraz w 7+1, trochę się cykam. Z drugiej strony część dziewczyn wfl nie ma estrofemu przy świeżym transferze, a ja brałam końskie dawki 3x1.Wiem ,to samo miałam z estrofememtydzień później niż lekarz kazał odstawiłam
![]()
Ja miałam odstawić od dodatniego testu... Cykalam się bardzoW którym tygodniu ostatecznie odstawiłaś? Mnie chce odstawić teraz w 7+1, trochę się cykam. Z drugiej strony część dziewczyn wfl nie ma estrofemu przy świeżym transferze, a ja brałam końskie dawki 3x1.
O kurde to wcześnie i to w dodatku na sztucznym! To po co ja bioręJa miałam odstawić od dodatniego testu... Cykalam się bardzoostatecznie odstawiłam 1,5 tygodnia później
tylko schodziłam stopniowo , co kilka dni jedna tabletka mniej....
Też 3x1 ale sztuczny cykl
![]()
Niektóre dziewczyny brały do końca 12 tygodnia , mój lekarz inaczej praktykuje toO kurde to wcześnie i to w dodatku na sztucznym! To po co ja biorę![]()