@MamaAniola, @WinWin @Strusio85 nie wiem czy mnie pamiętacie z kafeterii, ale mega Wam zawsze kibicowałam, jak i wszystkim innym Staraczkom <3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, dziękuję za pamięć! My jesteśmy na forum invitro 2022@MamaAniola, @WinWin @Strusio85 nie wiem czy mnie pamiętacie z kafeterii, ale mega Wam zawsze kibicowałam, jak i wszystkim innym Staraczkom <3
Jak najbardziej wygląda obiecującodziewczyny<3 jestem po drugim transferze. Beta w 8 dniu po podaniu 5 dniowej blastocysty wynosi 58. Powiedzcie czy to nie jest za mała beta?
Progesteron brałam do 12 tc i od 14go ponownie i wtedy już długo ale nie pamiętam do kiedy dokładnie.Dziewczyny a do kiedy braliście leki duphaston progresteron itp .
I jak się liczy tygodnie ciąży ? Od transferu ?
Miałam podobną wartość progesteronu w 6dpt . Lekarz dołożył prolutex . Progesteron wzrósł do 13 -14 i na tym stop . Dodam ze był to cykl sztuczny . Niestety u mnie zakończyło się pustym jajem płodowym - co oczywiście nie oznacza ze u Ciebie tez tak musi byc !TO ostatnie pytanie... mam strasznie niski progesteron.. ledwo 9... w poprzedniej ciazy na tym etapie miałam ponad 100.. tyle ze wtedy brałam progesteron bensis i prolutex, a teraz 3x1 duphaston i 2 Xglobulki... czekam na kontakt z kliniki... ale najwczesniej jutro.. a brzuch mnie boli jak na okres i miałam dzisiaj plamienia.. nie wiem, czy nie zwiększyć duphastonu na własną reke..
Jak miło@MamaAniola, @WinWin @Strusio85 nie wiem czy mnie pamiętacie z kafeterii, ale mega Wam zawsze kibicowałam, jak i wszystkim innym Staraczkom <3
Ja byłam delikatnie przeziębiona. Nie odwołali mi punkcjiDziewczyny, czy któraś z Was była przeziębiona w dniu punkcji? Czy z tego powodu może zostać odwołana?
Milo mi, ze o mnie pamietasz@MamaAniola, @WinWin @Strusio85 nie wiem czy mnie pamiętacie z kafeterii, ale mega Wam zawsze kibicowałam, jak i wszystkim innym Staraczkom <3