JestemMama!
Fanka BB :)
Ja byłam teraz 21dpt był pecherzyk a w 29 dpt był zarodek z bijącym serduszkiemNo właśnie nie mówił kiedy mam się pojawić. 16 dpt było coś widać u Ciebie ? 23 dpt to pewno pęcherzyk tylko ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam teraz 21dpt był pecherzyk a w 29 dpt był zarodek z bijącym serduszkiemNo właśnie nie mówił kiedy mam się pojawić. 16 dpt było coś widać u Ciebie ? 23 dpt to pewno pęcherzyk tylko ?
16 dpt były ciałka żółte, a 23 dpt zarodki z serduszkiemNo właśnie nie mówił kiedy mam się pojawić. 16 dpt było coś widać u Ciebie ? 23 dpt to pewno pęcherzyk tylko ?
edit 16 dpt były pęcherzyki16 dpt były ciałka żółte, a 23 dpt zarodki z serduszkiem
podwójne szczęscie<3 ale super<316 dpt były ciałka żółte, a 23 dpt zarodki z serduszkiem
Pisałam do lekarza ciekawe czy wogóle odpiszę. W Piątek albo w sobitę sprawdzę betę jeszcze raz16 dpt były ciałka żółte, a 23 dpt zarodki z serduszkiem
Dasz radeHahahah ja się chyba przez 9 miesięcy nie ogarnę ... Już w sumie 7![]()
Ja tez właśnie wczoraj byłam na usg (15dpt), zobaczyłam pęcherzyk, a następną wizytę mam za tydzień (24dpt) i modlę się żeby było serduszko16 dpt były ciałka żółte, a 23 dpt zarodki z serduszkiem
ja całą ciążę miałam coś kochanaAle się już zestresowałamprzyszły mi wyniki i już mam znów doła
ogólnie wyniki dobre tylko wyszły mi bakterie w moczu
i nie wiem co robić
lekarz dopiero w poniedziałek. Jutro powtarzam
![]()
ja miałam posiew i wyszła bakteria a leżąc w szpitalu na podtrzymaniu lekarz dyżurujący kazał mi wziąć dopochwowo lek który bierze się doustnie codziennie miałam co innego aż do momentu przyjścia mojego lekarza z kliniki i dzięki Bogu nic się nie stało brałam też tak jak @eij dodatkowy antybiotyk na bolerioze i z Wercia wszystko ok i tak będzie też u CiebieJuż mam stresa mega ... Czy to jest bardzo niebezpieczne ??Coś się może stać ??? Eh... Z chęcią zaraz jeszcze raz bym poleciała na wyniki
![]()
Czasami lepiej się pozytywnie zaskoczyć, niż znowu rozczarować. Pewne jest jedno, że warto walczyć do końca swoich możliwości.Nie wiem czemu przeszłam na tryb czarnowidztwa. Trzymałam się, byłam dzielna. Chyba po prostu dochodzę do swojej granicy i do ostatniego transferu podchodzę bez wiary.
Ja to o dziwo dobrze reaguję na te ciągłe pobudki... Nie sądziłam, że tak będzie, bo ja straszny śpioch zawsze byłam i mogłam zabić, gdy ktoś mnie obudził bez sensu.Po porodzie lepiej nie będzie
Marzę o przespaniu 6h z rzędu
Jolka jest łaskawa i w nocy śpi ok 5-6 h pomijając jeden posiłek ale i tak wtedy zawsze coś się znajdzie do ogarnięcia, np wziąć prysznic![]()