Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi bardzoNo u mnie magii świąt nie będzie, beta <2,3. Także można mnie już wykreślić z poniedziałku z wizyty...
![]()
Ja brałam lutinusa to bardzo dużo wyciekało białego... Nigdy nie miałam innego koloru.Dziewczyny jak stosujecie progresteron dopochwowo , to jakiego koloru wam wychodzi , bo mi raz biały raz żółty a czasem takie zielonkowate od czego to zależy ?
Też mi bardzo przykro...No u mnie magii świąt nie będzie, beta <2,3. Także można mnie już wykreślić z poniedziałku z wizyty...
![]()
U mnie było tak samoMi tylko biały zawsze. Nie mialam sytuacji, żeby był inny kolor. Ja przyjmuję cyclogest A globulka ma wlasnie białą otoczkę.
Dziękuję, drugi, ale pierwszy udanyTeż mi bardzo przykro...
Który transfer?
Ja odstawiałam od razu wszystkie.Słuchajcie, leki mogę tak po prostu odstawić, nie muszę stopniowo?
Ja na sztucznym cyklu miałam transfer w 20dc (29 grudnia) dr po usg kazał wybrać między 29 a 31 grudnia (zeszłego roku).dziewczyny od czego zależy w którym dniu transferuje sie zarodek mrożony na cyklu sztucznym
pierwszy transfer po puncji miałam w 19 dniu cyklu niestety niedudany drugi na cyklu sztucznym udany
ale stracony wczesnie teraz bede podchodzic o ile znowu cos sie nie wydarzy do trzeciego
i wlasnie 22 dzien cyklu wypadnie mi 31.12 nie wiem czy w taki dzien klinika dziala
tak mi sie niestety troche poprzesuwalo
cykle mam takie troche dluzsze okolo 32-35 dni czy tranferowac mozna wczesniej niz 22 dzien czy tez pozniej