Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Dziewczyny, czuję się dzis mega przeziębiona, a jestem 3dpt. Czy mogę wziąć jakieś leki? Czuję, ze zaraz pęknie mi łeb i zatoki...
Czuła. Się podobnie po pierwszym udanym transferze. Jeszcze wtedy doszedł ból gardła u mnieCześć Dziewczyny, czuję się dzis mega przeziębiona, a jestem 3dpt. Czy mogę wziąć jakieś leki? Czuję, ze zaraz pęknie mi łeb i zatoki...
Kalendarz to …to był półtorej roku , 2 lata temu … codziennie się trzymało za kogoś kciuki , codziennie ktoś miał wizytę , świeże info , jakiś zabieg …Dziewczyny czy któraś z was była by chętna prowadzić kalendarz ?? Dodam że ten kalendarz przynosi szczęściekażda która go prowadziła zaszla w szczęśliwa ciążę
Ja czuję że na razie muszę zniknąć z forum
za dużo czytam o poronieniach , o niebijacych serduszkach ... przynajmniej do badań prenatalnych chce zniknąć ... Wszystko co potrzeba wyślę na na priv
Dokładnie tak było. .. ale najważniejsze że nadal funkcjonuje. ... Chodź większość tych udzielających się odeszła z forum , przeszła na inny wątek to jednak jak wiadomo w kupię raźniej ... Wiem że dużo dziewczyn siedzi za krzakami ( zresztą przecież sama siedziałam .... Ale to przez to że to był mój 9 transferKalendarz to …to był półtorej roku , 2 lata temu … codziennie się trzymało za kogoś kciuki , codziennie ktoś miał wizytę , świeże info , jakiś zabieg …
szkoda ze tak to umarło śmiercią naturalnąale i super ze większości dziewczyn z tamtego okresu udało się spełnić największe marzenie
!
Polecam wyjść zza krzaków , dzielić się swoimi rozterkami , wątpliwościami nawet jeśli nie zawsze będą wiązały się z poklaskiem wśród innych "forumowiczek"
To chodz na ciezarowki Tam juz przewaznie siedza mamuskiDokładnie tak było. .. ale najważniejsze że nadal funkcjonuje. ... Chodź większość tych udzielających się odeszła z forum , przeszła na inny wątek to jednak jak wiadomo w kupię raźniej ... Wiem że dużo dziewczyn siedzi za krzakami ( zresztą przecież sama siedziałam .... Ale to przez to że to był mój 9 transfer. ... ) No nic ... Ja naprawdę muszę zniknąć , odetchnąć ... Pomyśleć i sobie i maleństwu ... Dziś kolejny raz przeczytałam że serduszko przestało bic. .. eh... Ja jestem z tych panikar ... Więc ten tego ....
![]()
Kuuuurcze tak sobie myśle i mysleDokładnie tak było. .. ale najważniejsze że nadal funkcjonuje. ... Chodź większość tych udzielających się odeszła z forum , przeszła na inny wątek to jednak jak wiadomo w kupię raźniej ... Wiem że dużo dziewczyn siedzi za krzakami ( zresztą przecież sama siedziałam .... Ale to przez to że to był mój 9 transfer. ... ) No nic ... Ja naprawdę muszę zniknąć , odetchnąć ... Pomyśleć i sobie i maleństwu ... Dziś kolejny raz przeczytałam że serduszko przestało bic. .. eh... Ja jestem z tych panikar ... Więc ten tego ....
![]()
Obiecuję się wpisywać w kalendarzKuuuurcze tak sobie myśle i myslemoże ja bym poprowadziła ten kalendarz ?
Jakoś na wiosnę podejdę do mojego ostatniego 10 () transferu. Narazie sprawdzam czy i kiedy mam owulacje bo będę podchodzić na naturalnym.
Normalnie gonie @annemarie z tymi transferami ..
Jak przynosi szczęście to czemu nie![]()