@paulina.k123 @Rosse94 jak się czujecie? Ja walczę z przeziębieniem, a poza tym czuję się zupełnie normalnie, zero kłuć, bólu brzucha, piersi itd.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@paulina.k123 @Rosse94 jak się czujecie? Ja walczę z przeziębieniem, a poza tym czuję się zupełnie normalnie, zero kłuć, bólu brzucha, piersi itd.
Mi ból gardła wczoraj przeszedł, całe szczęście.@paulina.k123 @Rosse94 jak się czujecie? Ja walczę z przeziębieniem, a poza tym czuję się zupełnie normalnie, zero kłuć, bólu brzucha, piersi itd.
Mi ból gardła wczoraj przeszedł, całe szczęście.
A czuje się normalnie , też mnie nic nie boli, gdzie ostatnio brzuch jak na @ bolał prawie dziennie po transferze.
Też był już chciała wiedzieć czy kropek się zadomowiły czy nie... Staram się o tym nie myśleć i jakoś zająć czymś, ale czasem trudno.
Miejmy nadzieję, że to lepiej jak nic nie boliNo ja się zaniepokoiłam tymi lekkimi bólami wczoraj i przed wczoraj, ale teraz ciesze się ze przeszlo wszystko. A czy to dobrze to się okażejakos tak dużo spokojniej jest niż ostatnio.
Miejmy nadzieję, że to lepiej jak nic nie boli
A co do bety ty byś mogła zrobić w piątek u mnie to za wcześnie jeszcze będzie![]()
W 6 dpt już beta wyjdzie (w przypadku blastki) . Przynajmniej będzie wiadomo jeśli się nie udało - ja tak wolę żeby szybciej odstawić leki. Jeśli wyjdzie dwucyfrowa to powtórka w 8 czy tam 9pt.
Ja tam chciałabym żeby mnie kłuło, no ale cóz
Dobra, dobra ale orientacyjnie to wiesz. Może mi brzuszek zwolnisz?Co chwilę mam inny
Dzieciak rośnie. Ostatnio lekarka mierzyła to chyba z 10 minut .
Bierz ten kalendarz i niech przynosi Ci szczęście , chociaż linie lotnicze to się nie ucieszą.
Jak przygotowania do świąt??