amy936
Fanka BB :)
Który miesiąc?My już po badaniu, nie mam zdjęcia ale wszystko ok, szyjka trochę krótka ok 2,5cm ale twarda. Najprawdopodobniej dołączam do team dziewczynka
Moja gin powiedziała że współczuje nam tak ruchliwego dziecka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Który miesiąc?My już po badaniu, nie mam zdjęcia ale wszystko ok, szyjka trochę krótka ok 2,5cm ale twarda. Najprawdopodobniej dołączam do team dziewczynka
Kreska musi byc równie ciemna jak ta testowa . Wtedy oznacza to owulke w ciągu najbliższych godzin . Choć tak naprawdę tylko monitoring nam prawdę powie .Właśnie dziewczyny wytłumaczcie mi jak krowie na rowie jak to jest z tymi testami owulacyjnymi. Zrobiłam jeden wczoraj i wyszła kreska, czy mam zrobić jeszcze jeden czy ciemnieje ?
Według aplikacji owulacje mam dopiero sobotę. Cykle mam około 30 dniowe.
Zdjęcie z wczoraj 15 dc
HahHah, jak byłam w ciąży z moją córką to byłam pewna, że będzie piłkarzMy już po badaniu, nie mam zdjęcia ale wszystko ok, szyjka trochę krótka ok 2,5cm ale twarda. Najprawdopodobniej dołączam do team dziewczynka
Mieszkam za granicąKreska musi byc równie ciemna jak ta testowa . Wtedy oznacza to owulke w ciągu najbliższych godzin . Choć tak naprawdę tylko monitoring nam prawdę powie .
Mieszkam za granicąsprawdzam teraz mniej więcej kiedy mam owulacje, żeby jakoś przylecieć do pl na transfer
A to jak najbardziej rozumiem .Mieszkam za granicąsprawdzam teraz mniej więcej kiedy mam owulacje, żeby jakoś przylecieć do pl na transfer
Tak, chyba tylko to mi zostałoA to jak najbardziej rozumiem .
Planujesz transfer na cyklu naturalnym ?
Dawaj tez jestem ciekawaA masz cały wieczór ?![]()