reklama

Kto po in vitro?

Gratulacje dziewczyny. Trzymam kciuki!

Ja właśnie wróciłam od lekarza, bo mój śluz był delikatnie zabarwiony na brązowo. Z maleństwem wszystko w porządku, serduszko bije. Nie potrafił odpowiedzieć na moje pytanie dlaczego pojawiło się brązowe plamienie. Odpowiedział tylko, ze niekiedy się tak dzieje.
Trzymajcie kciuki 😩

reklama
Dziewczyny, mam wynik

Ja właśnie wróciłam od lekarza, bo mój śluz był delikatnie zabarwiony na brązowo. Z maleństwem wszystko w porządku, serduszko bije. Nie potrafił odpowiedzieć na moje pytanie dlaczego pojawiło się brązowe plamienie. Odpowiedział tylko, ze niekiedy się tak dzieje.
Trzymajcie kciuki 😩
[/QUOTEtrzymam kciuki !

Trzymajcie kciuki 😩

Kciuki zacisniete ♡

Dziewczyny myślicie, że przed wizytą u lekarza jeszcze raz sprawdzać betę po 48 godzinach czy mogę chwilowo wyluzować i nie robic sama sobie stresu ?

Raczej nie ma sensu..szkoda trochę kasy i żył.
Czekaj na wizytę;) i ciesz się tym wszystkim

Dziękuję :) tak myslalam, ale wolałam się upewnić. Już dziś był problem z pobraniem, bo jestem dość szczupła i żyły malutkie i nie mogły się dwie położne wbić... takze jeszcze przyjdzie czas na badania krwi w ciazy także teraz dam faktycznie odpocząć :)

A powiedz proszę w którym tygodniu byłaś jak zaczęłaś sama robić ? U mnie dziś plamienia żywa krwią ale dosłownie kropelka i nic
Ja się dowiedziałam w 8tc że serduszko nie bije. Nie pamiętam dokładnie ile czasu minęło, nie chce wprowadzić Cie w błąd. Słuchaj lekarza. To jest najlepsze co możesz teraz zrobić...
A nie mógł Ci dać tabletek na wywołanie?

reklama

Trzymajcie kciuki 😩
Nie martw się na zapas, ja plamiłam na brązowo prawie cały pierwszy trymestr i nigdy lekarz nie widział przyczyny, a z dzieciaczkiem wszystko dobrze ☺️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry