Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właściwie po każdym nieudanym transferze rozszerzałam diagnostykę. Nie robiłam tylko testu era i badań genetycznych. Immunogię zrobiłam, ale jestem zdania, że ona nie jest kluczowa. Do tego transferu podeszłam na luzie. Zrezygnowałam z Accofilu i Atosibanu. Nie bralam AH. To był nasz ostatni zarodek. Zajęłam sie zupełnie czymś innym, nie czytałam artykułów, nie wertowałam forum. Teraz czekam...Ojaaa cudownie, bardzo cieszę się Twoim szczęściem ♡ powiedz mi coś zmieniłaś do tego transferu, czy lekarz prowadzący np wdrożył jakieś dodatkowe leki , poszerzalas diagnostykę ♡ ?
Mam nadzieję, że dla mnie też 7 będzie szczęśliwa. A przestawałam powoli wierzyć...Super.
Ogromnie się cieszę!!!
Będziemy tu czekać z Tobą.
U mnie dziś 30tc i też 7 transferdopiero
Właściwie po każdym nieudanym transferze rozszerzałam diagnostykę. Nie robiłam tylko testu era i badań genetycznych. Immunogię zrobiłam, ale jestem zdania, że ona nie jest kluczowa. Do tego transferu podeszłam na luzie. Zrezygnowałam z Accofilu i Atosibanu. Nie bralam AH. To był nasz ostatni zarodek. Zajęłam sie zupełnie czymś innym, nie czytałam artykułów, nie wertowałam forum. Teraz czekam...
Mam nadzieję, że dla mnie też 7 będzie szczęśliwa. A przestawałam powoli wierzyć...
Betę robiłam 3 razy, ostatnia miała ponad 500. Pierwsze USG robiłam w 20dpt, był pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowyDziewczyny, do jakiej wartości robić betę? W którym dniu po transferze jest pierwsze usg? Jestem swiezakiem.
Widocznie to jeszcze nie moja kolej...@Rosse94 naprawdę bardzo mi przykro i tez niełatwo mi mówić o pozytywnej becie kiedy Ty cierpisz. Przechodziłam to kilka razy. Z jednej strony cieszyłam się szczęściem Koleżanek, ale z drugiej było mi bardzo przykro. Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą. Ta droga jest trudna, ale na pewno przyjdą piękne dni :*
Ja robiłam według zaleceń lekarza 3,7,10 dpt. Później 16 dpt usg i beta i 23 dpt kolejne usg i betaDziewczyny, do jakiej wartości robić betę? W którym dniu po transferze jest pierwsze usg? Jestem swiezakiem.
Hej kochana, dziękuję że pytasz. Staram się unikać forum, bo próbuję się odciąć od ivf po zakończeniu starań. Ale to tak cholernie trudne, że nawet ryczę jak to piszę. Ostatnia biochemiczna totalnie mnie pokonała psychicznie i nie umiem sobie znaleźć planu na dalsze życie. Po tylu latach starań, latania po lekarzach, klinikach, lekach i zastrzykach czuję że nie umiem bez tego żyć. Czuję pustkę@mala_Mi 80 kochana co tam u Ciebie ? Wszystko dobrze ? Jak leci, jak przygotowania do świąt ? Opowiadaj co Ciebie![]()