JestemMama!
Fanka BB :)
Utrogrestan dramatyczny ???A miałaś do czynienia z luteiną lub utrogestanem? To dopiero jest dramatyczneFajnie się aplikuję cyclogest, ale nie jestem pewna co do jego wchłanialności.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Utrogrestan dramatyczny ???A miałaś do czynienia z luteiną lub utrogestanem? To dopiero jest dramatyczneFajnie się aplikuję cyclogest, ale nie jestem pewna co do jego wchłanialności.
utrogestan jest super i jest dobrze przyswajalny. Ma śliska otoczkę wiec wchodzi bez problemuA miałaś do czynienia z luteiną lub utrogestanem? To dopiero jest dramatyczneFajnie się aplikuję cyclogest, ale nie jestem pewna co do jego wchłanialności.
W sensie, ze jest gorszy w aplikacji i ogólnie w pozostawianiu resztek. Może nie dramatyczny, ale w moim odczuciu dużo słabszy niż LutinusUtrogrestan dramatyczny ???Czemu ??? Ja przy każdym transferze go mam
![]()
utrogestan jest super i jest dobrze przyswajalny. Ma śliska otoczkę wiec wchodzi bez problemu![]()
No właśnie z tej firmy folianem się suplementująNaturell mi wszyscy polecali . I hematolog i bratowa . Polecam więc i ja![]()
Ja tam go lubię , mam zawsze tak samo jak cyclogest czy jak to tam się piszeW sensie, ze jest gorszy w aplikacji i ogólnie w pozostawianiu resztek. Może nie dramatyczny, ale w moim odczuciu dużo słabszy niż Lutinus
Przekonałas mnieJeszcze nie... Zadzwonimy po Nowym Roku. Teoretycznie nie minął jeszcze czas, w którym obiecali się odezwać. Jestem dopiero po pierwszej @ po zabiegu...
Także myślę, że może będziemy marcowymi kumpelkami :-)
Wokoło tyle ciąż... że aż chce się uwierzyć w dobrą passęPrzekonałas mnie
Oby szybciutko nam zleciało do tego czasu
Żeby ten nowy rok był dla nas łaskawszy
mam dobre przeczucia![]()
Zaciskam, staram się.@Marta3130 ależ się córcia pospieszyławszystko będzie dobrze, dużo, duzoooo zdrówka dla Was
@Pati32 a Ty kochana zaciskaj te nogi![]()