P
paulina.k123
Gość
Jestem po wizycie. Wszystko dobrze, jest pęcherzyk i ciałko żółtkowe 2mm. Lekarz mówił, że pokusiłby sie nawet, o to, że coś delikatnie pulsuje. Dziękuję Wam za wsparcie <3
Wiedziałam, że będzie dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem po wizycie. Wszystko dobrze, jest pęcherzyk i ciałko żółtkowe 2mm. Lekarz mówił, że pokusiłby sie nawet, o to, że coś delikatnie pulsuje. Dziękuję Wam za wsparcie <3
11.01Wiedziałam, że będzie dobrzekiedy następna wizyta ?
11.01![]()
CudownieJestem po wizycie. Wszystko dobrze, jest pęcherzyk i ciałko żółtkowe 2mm. Lekarz mówił, że pokusiłby sie nawet, o to, że coś delikatnie pulsuje. Dziękuję Wam za wsparcie <3
Idziemy prawie łeb w łebO to dzień przede mnąja mam 12.01. Mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza po tej wizycie
![]()
Teraz ciągle będziesz niecierpliwa , i strachliwa . Ale spokojnie to normalne.Idziemy prawie łeb w łebtrochę tak, ale teraz znów będę się niecierpliwić czekając na wizytę
![]()
Idziemy prawie łeb w łebtrochę tak, ale teraz znów będę się niecierpliwić czekając na wizytę
![]()
ja też do prania Lovelka kąpiel i mleczko po kąpieli emoliumJa używam do prania Lovela. A jeśli chodzi o kosmetyki to emolium do kąpieli i balsam po kąpieli, do dupki zależy co akurat kupię, miałam emolium, bepanthen, a teraz krem z babydreem
Będzie wszystko dobrzeCzęść dziewczyny. Chciałam Wam zamrldowac, że zwolniłam brzuszek. Moja kruszynka przyszła na świat 27.12.2022 o 18:25 waży 1250 g mierzy 40cm. Leżymy w Warszawie na żelaznej w szpitalu SW. Zofi. Mała leży w inkubatorze dostała 8 punktów.. niby oddycha sama, ale maseczka jej pomoga. Urodziłam w 28+ 3. Nie wiem co mam jeszcze napisać. Ja czuję się dobrze. A was proszę o modlitwę i cieplo o nas myślcie. Musi by. Dobrze
Zobacz załącznik 1479404Zobacz załącznik 1479405
oooo tak a jeszcze jak mąż jest taki że podkręci atmosferę strachu to będzie wesoło mówię Ci AniaPo porodzieale w tedy przyjdzie inny stres więc tak naprawdę to już nigdy nie minie
![]()