Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zarodek z 4tej doby, ale rozwijał się tak na styk 3/4 (nie był jeszcze morulą).Ja ostatnio w dniu transferu miałam pobraną krew.
Już po transferze przyszedł wynik . Coś powyżej 6.
I mu mojemu zdziwieniu się udało. Od dnia transferu zwiększono dawki leków.
Jeśli z 3 doby to do powtórzenia beta za minimum dwa dni. Powodzenia
Dziękuję że pytaszJak maluszek ???
Faktycznie rośnie, jakie włoski i oczka duże.Dziękuję że pytaszMaleństwo rośnie w oczach, właśnie od niej wróciliśmy. Dziś mała waży 2030gram. Cały czas niestety jest na tej masecze i łapie bezdechy, ale musi dorosnąc podobno w 36 tygodniu może to zaniknąc (u nas dziś dopiero 33tydzien byłby ciąży).no, ale wszytko oprócz tego jest dobrze. Smoczka ciągnie jak szalona
Zobacz załącznik 1490131
Dziękuję że pytaszMaleństwo rośnie w oczach, właśnie od niej wróciliśmy. Dziś mała waży 2030gram. Cały czas niestety jest na tej masecze i łapie bezdechy, ale musi dorosnąc podobno w 36 tygodniu może to zaniknąc (u nas dziś dopiero 33tydzien byłby ciąży).no, ale wszytko oprócz tego jest dobrze. Smoczka ciągnie jak szalona
Zobacz załącznik 1490131
Dużo zdrówka dla Małej KruszynkiDziękuję że pytaszMaleństwo rośnie w oczach, właśnie od niej wróciliśmy. Dziś mała waży 2030gram. Cały czas niestety jest na tej masecze i łapie bezdechy, ale musi dorosnąc podobno w 36 tygodniu może to zaniknąc (u nas dziś dopiero 33tydzien byłby ciąży).no, ale wszytko oprócz tego jest dobrze. Smoczka ciągnie jak szalona
Zobacz załącznik 1490131
Dużo zdrówka dla kruszynkiDziękuję że pytaszMaleństwo rośnie w oczach, właśnie od niej wróciliśmy. Dziś mała waży 2030gram. Cały czas niestety jest na tej masecze i łapie bezdechy, ale musi dorosnąc podobno w 36 tygodniu może to zaniknąc (u nas dziś dopiero 33tydzien byłby ciąży).no, ale wszytko oprócz tego jest dobrze. Smoczka ciągnie jak szalona
Zobacz załącznik 1490131