Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jeżeli mogę wiedzieć, jaki finał u Ciebie? Ile transferow? Punkcji? Jakie amh? Podobno te "chore" z początku wcale nie przekreślają szans na zdrowa ciaze, z tego co czytałam. Musiałabym zgłębić temat.Ja miałam Wszyatkie zarodki 5.1.1 - Wszyatkie chore ( wiek 38)
Trzymam brzuszek ale niedługo zwalniam@Pati32 Myslałam właśnie o Tobie ostatnio
Jak tam sytuacja ? Jak się czujecie? Trzymasz brzuszek dzielnie dla mnie ?![]()
O kurczę to już jużTrzymam brzuszek ale niedługo zwalniam
Jesteśmy w szpitalu, dziecinka jest za malutka, różnica jest w masie ponad 4 tygodnie. Dzisiaj mamy 36+0, takie ciążę o ile same się nie rozwiązują to sa rozwiązywane od 37+0.
Więc mało nam zostało, stresu teraz najwięcej. Bo się rusza za dużo, bo za mało. Ktg 3xdziennie raz tachykardia, drugi raz za spokojnie... oszaleć można. Leżałam w szpitalu od 27.12 do 16.01 I teraz jestem znowu od 28.01...
A Wy na jakim jesteście etapie?
W badaniach zarodków zazwyczaj chodzi chyba o problemy genetyczne..? ZD, Zespół Edwardsa, itp. Więc może i dałyby "zdrową" ciążę na jakiś czas, ale nie zdrowe dziecko... :-(I jeżeli mogę wiedzieć, jaki finał u Ciebie? Ile transferow? Punkcji? Jakie amh? Podobno te "chore" z początku wcale nie przekreślają szans na zdrowa ciaze, z tego co czytałam. Musiałabym zgłębić temat.
Pozdrawiam
Trzymam kciuki żeby to był marzec, daj znać co powie.O kurczę to już już
Dobrze ze jesteście pod opieką - oby wszystko sprawnie i dobrze poszło
Jadę właśnie do kliniki . Zobaczymy co lekarz powie. Mam nadzieje ze transfer odbędzie się w marcu .
Póki co No muszę od nowa wszystkie wymazy porobić bo pół roku od ostatnich już minęło …
2 punkcje za mna Endometrioza 4 stI jeżeli mogę wiedzieć, jaki finał u Ciebie? Ile transferow? Punkcji? Jakie amh? Podobno te "chore" z początku wcale nie przekreślają szans na zdrowa ciaze, z tego co czytałam. Musiałabym zgłębić temat.
Pozdrawiam
Ja miałam w przeciągu roku 3 punkcję i dwa transfery i ciąży nie ma. Przykro mi, ale znam ten ból niepowodzenia bardzo dobrze, najważniejsze żeby się nie poddawać!Hej, test z rana 6 dpt 5dniowej blastki - pusto. Niestety drugi transfer i ostatni w tej procedurze. Ile punkcji i transferów przechodzilyscie? Jestem podłamana. I nawet przyczyny nie poznam.
Miłego dnia
Jestem po … iiiii działamy już na tym cyklu …. Jestem w szokuTrzymam kciuki żeby to był marzec, daj znać co powie.