PAULANGELA
Fanka BB :)
Hejka. U mnie dziś 13 dzień cyklu. Byłam na wizycie Endo 8.5, jeden pęcherzyk 17 mm. Testy owulacyjne ujemne póki co. Jest szansa na transfer w przyszłym tygodniu. Pan doktor twierdzi że warunki fajne
może się uda 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak pierwsza procedura, mieliśmy 2 zarodki. Wcześniej 3 inseminację.Czyli to było 1wsze Wasze in vitro? Jaka przyczyna? Przepraszam jak przeoczyłam.
Trzymaj sie
To niestety Ciebie przebije .. w ciagu 1,5 roku 4 stymulacje i 4 transfery (w tym jeden bliźniaczy). Ogólnie mam za sobą 6 stymulacji i 9 transferówJa miałam w przeciągu roku 3 punkcję i dwa transfery i ciąży nie ma. Przykro mi, ale znam ten ból niepowodzenia bardzo dobrze, najważniejsze żeby się nie poddawać!
Dzieki,tak mielismy zarodki z jednej punkcji przebadane genetycznie. u nas byl problem z implantacja, generalnie nawet teraz jeszcze podchodze z rezerwa do tego czy ciaza sie utrzyma.
Moj lekarz podejrzewal problem z endo ze wzgledu na wywiad wiec robilismy pobieranie wycinka z macicy.
biore progesteron, encorton, estrofem, neoparin, accofil, acard i zobaczymy czy znowu nie bedzie rozczarowania.
Basen to najlepsza aktywność dla kobiet w ciazy. Ja sobie aplikowałam tampon, tak poleciła położna.Dziewczyny, czy któraś z was w ciąży chodziła na basen?
Wizytę u lekarza mam za tydzień, oczywiście się podpytam czy mogę chodzić, ale tak z ciekawości chciałam podpytać jak to u was było?
Moja mama panikuje, że się infekcji nabawię. U mnie w rodzinie nikt nie chodził, nie mam z kim porozmawiać![]()
Super! Już się cieszę na samą myśl jak mi lekarz pozwoli chodzić na basenBasen to najlepsza aktywność dla kobiet w ciazy. Ja sobie aplikowałam tampon, tak poleciła położna.
Mi lekarka mówiła jeszcze o tym żeby przed pojciem na basen nasmarować się maścią, ale nie pamietam nazwy![]()
ja nie chodziłam bo akurat był covid i wszystko zamknięte, brałam kąpiel w moim basenie w domu a mam dużySuper! Już się cieszę na samą myśl jak mi lekarz pozwoli chodzić na basen![]()