A przypomnij, który to dzień?Witam siłaczki
Robiłam dzisiaj betę wynik to 48,65
Nie wiem czy się cieszyć czy płakać?
Nie wiem co oznacza,ale nigdy takiej wysokiej nie miałam. Powiedźcie że będzie dobrze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A przypomnij, który to dzień?Witam siłaczki
Robiłam dzisiaj betę wynik to 48,65
Nie wiem czy się cieszyć czy płakać?
Nie wiem co oznacza,ale nigdy takiej wysokiej nie miałam. Powiedźcie że będzie dobrze.
No ciekawe ciekaweJestem ciekawa która z nas urodzi pierwszau mnie termin na 18.05
mi bardziej przypasował Cyclogest ten utrogestan to miałam wrażenie co włożyłam to mi wypłynęłoHej, czy miała któraś z Was dolegliwości typu zaczerwienienie, pieczenie po utrogestanie (3x 200mg)? Czy macie doswiadzenie z innymi globulkami z progesteronem, które są lepiej tolerowane? Czy to "zapalenie" może przejść głębiej?
I czy któraś z Was stosowała progesteron Besins (200 mg)? Miałam brać 3x na dobę, zmniejszyłam na moją prośbę do 2x, ale dolegliwości do ok 1.5 h po zażyciu nadal pojawiają się (straszna senność, wręcz jestem "pijana" ale świadomaprzez ten czas). Jakieś doświadzenia z tym progesteronem?
I ostatnia sprawa zaparcia - czy też macie ten problem przy suplementacji progesteronem?
Pozdrawiam
nie rozumiem. Po to robi się badania pgd żeby wadliwego nie transferować. Na 3 zarodki mielismy 1 z mutacja w 5 i 13 chromosomie i choroba genetyczna meza i 1 z sama choroba męża.Cześć dziewczyny, jestem po wizycie w klinice.
Mam do Was pytanko, czy jak badałyscie zarodki pod względem np. mutacji genetycznej/ transkolacji bo jesteście np. nosicielami, to wiedziałyście ktory zarodek ma tą samą mutacje/ translokacje ?
Dzisiaj usłyszałam, że takie zarodki też są transferowane, i czy bedzie nosicielem to dowiem sie po porodzie po zbadaniu kariotypu. Zgłupiałam juz :-(
normalne. Możesz i do porodu nic nie czuć. Ja cała ciążę nic nie czułam. A jak Ty, po transferze wypatrywałam znaków ze wyszlo... Tylko brzuch rósł. W 8mcu chyba pachwiny trochę ciągnęły i to tyle z objawów....Hej,Jestem dzisiaj 2dpt blastocysty ..I normalnie zaraz oszaleje..Ciagle gdzieś czytam ze większość z was czuła jakieś ukłucia w jajniku,macicy co wam sugerowało implantację..A ja nie czuje dosłownie nic..Nawet cycki nie bolą..Dwa lata temu ciąża zatrzymała się w 6!tygdniu i pamietam ze wtedy czułam ukłucie w podbrzuszu bo az obudziłam się w nocy..Czy ja wariuje czy to normalne ze jeszcze nic nie czuje ???
Najgorzej się naczytać tych wszystkich historii a później głupoty w głowie
![]()
30.01.23 był transfer, 9 dptA przypomnij, który to dzień?
Ja przy udanym transferze nie miałam żadnych objawów, oprócz tego, że 2 dni po byłam przeziębiona (ale nie wiem czy to objaw). Piersi do tej pory mnie nie bolą, a jestem w 12tc.Hej,Jestem dzisiaj 2dpt blastocysty ..I normalnie zaraz oszaleje..Ciagle gdzieś czytam ze większość z was czuła jakieś ukłucia w jajniku,macicy co wam sugerowało implantację..A ja nie czuje dosłownie nic..Nawet cycki nie bolą..Dwa lata temu ciąża zatrzymała się w 6!tygdniu i pamietam ze wtedy czułam ukłucie w podbrzuszu bo az obudziłam się w nocy..Czy ja wariuje czy to normalne ze jeszcze nic nie czuje ???
Najgorzej się naczytać tych wszystkich historii a później głupoty w głowie
![]()