Nie mogę znaleźć jakiej klasy był zarodek z pierwszego transferu, z drugiego 5.1.2 z trzeciego 3.1.1 i został ostatni zarodek 5.2.2. Dodatkowo dwie komorki zamrozone, ale nie wiem czy po rozmnozeniu beda zdolne do zaplodnienia. Kriotransfery miałam na naturalnym cyklu. Brałam od transferu duphaston 2x1, luteinę 2x1 ,acard i encorton. Pierwsza beta była 7,4 skoczyło do 30,5 i kolejna już spadek bo 30,2. Po tym transferze jeszcze nie rozmawiałam z Doktor o przyczynie, poczekam na okres i dopiero umowie sie na kontrol i rozmowe. Po drugim transferze dołożyła mi z leków encorton. Mam 29 lat, ostatni wynik amh miałam 3,61.Hej, dzięki za odpowiedź, pytania wrzucam do wszystkich, kto ma jakieś doświadczenia i chce się podzielić to odpowie. Ehh, trudne to wszystko. A zarodki jakiej klasy miałaś? Miałam sporo jak 4 z 6. Ja dwa z 6. Te kriotransfery miałaś na cyklu sztucznym z zahamowaniem owulacji czy naturalnym? A ta beta teraz to do ilu wzrosła? To po nacinaniu otoczki widać implantacja była....Doktor sugeruje co może być przyczyną? Ja teraz czekam na miesiączkę więc 1 mc przerwy i od następnego może następna tylko wcześniej rozmowa z lekarzem. Ile masz lat i jakie amh, jeżeli mogę wiedzieć? U mnie 38 w tym roku, 2.6. Pozdrawiam