Posrednie, 1:600, wskazanie do nifty czy tam sancoJakie wyszło Ci prawdopodobnienstwo ZD według Pappa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Posrednie, 1:600, wskazanie do nifty czy tam sancoJakie wyszło Ci prawdopodobnienstwo ZD według Pappa?
Ja też czekam na wieści od Ciebie !!Caro zaglądam czasami, żeby sprawdzić co u ciebie
Czekam na Twoje maleństwo![]()
No z głową to już bywa różnie, ale znajdź sobie takie zajęcie żeby źle nie myśleć. Trzeba być pozytywnie nastawionym bo to ma duży wpływ na nasz sukces. Powodzenia!Dziękuję za wsparcieNo właśnie chyba mocno świruję, da się jakoś zresetować głowę? Ja ciągle coś wymyślam, że nie tak, ale chyba wyniku biocenozy nie można podważyć. Zresztą pamiętam, że odczuwałam silne swędzenie gdy brałam luteinę, gdy byłam w ciąży z synem, może tak właśnie ma być
![]()
![]()
Super, wspaniała wiadomośćDziewczyny, dziękuję za wsparcie i melduję, że odebrałam wyniki nifty. Dzieciątko jest zdrowe <3
I znasz już płećDziewczyny, dziękuję za wsparcie i melduję, że odebrałam wyniki nifty. Dzieciątko jest zdrowe <3
może jakieś zmiany skórne od hormonów? Ja miałam okropne ropne wypryski w zgięciu łokcia. Ciężko było pobrać krew. U mnie to był skutek uboczny ciążyTakie dziwne krosty bąble , byłam u lekarza rodzinnego to Pani dr powiedziała tylko żeby to zostawić niczym nie smarować
Jestem w 16 tyg ciazy
Jak się naczytałam o opryszczkę to aż mi włos na głowie się zjeżył
ZnamI znasz już płeća długo czekałaś na nifty?