reklama

Kto po in vitro?

Hej ja już w domku po transferze :) Teraz tylko spokojnie czekać na betę 😂
Mam pytanie do dziewczyn, które brały Flexiparine, czy inne przeciwzakrzepowe. Od kiedy je miałyście brać? Od jutra rano czy dziś jeszcze powinnam zrobić zastrzyk popołudniu? Niestety zapomniałam o to dopytać lekarza, a na karcie od immunologa mam napisane od dnia transferu.
Ja bym wzięła już dziś ... Skoro tak immunolog napisał ... 😉

reklama
Hej, byłam dzis na pierwszej kontroli po rozpoczęciu stymulacji (5 dzień stymulacji) Mam na ten moment 12 pęcherzyków, czy to cokolwiek wróży? (Dobrze, zle,nie ma co kierować się liczba?😂) w środę mam kolejna wizyte i będę wiedzieć już pewnie kiedy dokładnie punkcja. Powiem szczerze ze nie czytałam do tej pory za dużo na forach żeby się nie nakręcać/stresować/martwić wiec dopiero zaczynam się dowiadywać z czego się cieszyc w czym się martwić…Dzieki!

Dziewczyny znajoma robiła dziś betę 34.6 jest 10 dzień od transferu czy ta beta nie za niską bo ona się martwi

A jaki zarodek 3 czy 5 dniowy? Jak 5 dniowy to trochę niska beta. Jeśli chodzi o 3 dniowy to nie pomogę bo nie mialam takiego zarodka transferowanego wiec nie bardzo wiem jak to się kształtuje.
Ale nadzieję trzeba mieć zawsze. Życzę żeby było wszystko dobrze 🌷

Hej ja już w domku po transferze :) Teraz tylko spokojnie czekać na betę 😂
Mam pytanie do dziewczyn, które brały Flexiparine, czy inne przeciwzakrzepowe. Od kiedy je miałyście brać? Od jutra rano czy dziś jeszcze powinnam zrobić zastrzyk popołudniu? Niestety zapomniałam o to dopytać lekarza, a na karcie od immunologa mam napisane od dnia transferu.
Ja Np ostatni transfer miałam o godzinie 12:20 . Wieczorem tego samego dnia acard a heparynę dopiero na następny dzień rano .
Z tą różnicą ze ja z immunologiem zupełnie kontaktu nie miałam . Tak zalecił mi lekarz prowadzący z kliniki i tak tez uczyniłam 😊

Dziewczyny trzymajcie jutro mocno kciuki. Idę na betę 😉 jeszcze mam cichutka nadzieję że dzisiejszy test kłamał😐jutro 7dpt(5dniowej blastki)
Powodzenia :) Trzymam kciuki, mi lekarz kazał zrobić betę dopiero 10 dnia, ale nie wiem czy wytrzymam ;)
A jak się czujesz? Mnie pobolewa podbrzusze po dzisiejszym transferze, jutro wezmę No spę, bo czytałam że można.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry