Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po ok 1,5 roku starań zaczęliśmy procedurę in vitro ale już po roku starań wiedzieliśmy że raczej będziemy musieli iść na IVF. Jak zaczęliśmy pierwszą procedurę miałam 28 lat, jak się udało zajść w ciążę 30Dziewczyny w jakim wieku i po ilu latach starań rozpoczęliście procedurę invitro?
Możesz robićHej dziewczynyJutro 7 dpt 5 dniowej blastocysty z zastosowaniem AH i Embroglue. Mogę jutro zrobić bete czy lepiej poczekać? Niby mam zrobić dopiero w czwartek i w piątek wizytę, ale robiła któraś z Was wcześniej i już coś wiadomo? Dziś zaczęły mnie jakoś pobolewać piersi, to czekanie jest strrrrrrraszne
![]()
Rób spokojnieHej dziewczynyJutro 7 dpt 5 dniowej blastocysty z zastosowaniem AH i Embroglue. Mogę jutro zrobić bete czy lepiej poczekać? Niby mam zrobić dopiero w czwartek i w piątek wizytę, ale robiła któraś z Was wcześniej i już coś wiadomo? Dziś zaczęły mnie jakoś pobolewać piersi, to czekanie jest strrrrrrraszne
![]()
Powodzenia, trzymam kciukiHej dziewczynyJutro 7 dpt 5 dniowej blastocysty z zastosowaniem AH i Embroglue. Mogę jutro zrobić bete czy lepiej poczekać? Niby mam zrobić dopiero w czwartek i w piątek wizytę, ale robiła któraś z Was wcześniej i już coś wiadomo? Dziś zaczęły mnie jakoś pobolewać piersi, to czekanie jest strrrrrrraszne
![]()
Hej dziewczynyJutro 7 dpt 5 dniowej blastocysty z zastosowaniem AH i Embroglue. Mogę jutro zrobić bete czy lepiej poczekać? Niby mam zrobić dopiero w czwartek i w piątek wizytę, ale robiła któraś z Was wcześniej i już coś wiadomo? Dziś zaczęły mnie jakoś pobolewać piersi, to czekanie jest strrrrrrraszne
![]()
Ja robiłam 7dpt i wyszłaHej dziewczynyJutro 7 dpt 5 dniowej blastocysty z zastosowaniem AH i Embroglue. Mogę jutro zrobić bete czy lepiej poczekać? Niby mam zrobić dopiero w czwartek i w piątek wizytę, ale robiła któraś z Was wcześniej i już coś wiadomo? Dziś zaczęły mnie jakoś pobolewać piersi, to czekanie jest strrrrrrraszne
![]()
Po roku staran wizyta w 1 klinice. 3 iui, pcos i inne ale nieplodnosc okreslona jako idiopatyczna. Wiek 31 l. na starcie. 5 lat badan, 4 procedury ivf, immunologia. Zero pozytywnych bet. Po 4 procedurze w 3 klinice (oczekiwanie na wynik pgs) ciaza naturalna w cyklu po punkcji. Zdrowa corka.Dziewczyny w jakim wieku i po ilu latach starań rozpoczęliście procedurę invitro?
Moja historia jest taka:Dziewczyny w jakim wieku i po ilu latach starań rozpoczęliście procedurę invitro?