A czemu panikujesz? Masz jakieś powodu?Były wcześniej jakieś oznaki, że coś niepokojącego się dzieje?
Jestem w 18 tygodniu i strasznie panikuje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu panikujesz? Masz jakieś powodu?Były wcześniej jakieś oznaki, że coś niepokojącego się dzieje?
Nie wiem jak Ci odpowiedzieć na to pytanie. Czy były oznaki, że ciąża zakończy się przed terminem? Nie, po prostu zaczela sie akcja porodowa na skutek infekcji. Czy byłam świadoma, że ciąża może zakończyć się różnie? Tak, bo w okolicach badań połówkowych wykryto u synka wade rozwojowa. Natomiast dla Ciebie to nie ma znaczenia. Moja historia to moja historia, żadna wyrocznia dla Ciebie i Twojej ciąży. Jeśli badania wychodzą prawidłowe nie ma co panikować.Były wcześniej jakieś oznaki, że coś niepokojącego się dzieje?
Poza plamieniami na początku ciąży nic niepokojącego się nie dzieje. Boje się każdego dnia o maleństwo mimo tego, że ciąża zdrowo się rozwija.A czemu panikujesz? Masz jakieś powodu?
Dzięki, że podzieliłaś się swoją historią. Dużo zdrowia dla Ciebie i Twoich dzieciaczków!Nie wiem jak Ci odpowiedzieć na to pytanie. Czy były oznaki, że ciąża zakończy się przed terminem? Nie, po prostu zaczela sie akcja porodowa na skutek infekcji. Czy byłam świadoma, że ciąża może zakończyć się różnie? Tak, bo w okolicach badań połówkowych wykryto u synka wade rozwojowa. Natomiast dla Ciebie to nie ma znaczenia. Moja historia to moja historia, żadna wyrocznia dla Ciebie i Twojej ciąży. Jeśli badania wychodzą prawidłowe nie ma co panikować.
Jasne, ja tez jestem przewrażliwiona w tej ciąży , ale nie możemy się bać na zapasPoza plamieniami na początku ciąży nic niepokojącego się nie dzieje. Boje się każdego dnia o maleństwo mimo tego, że ciąża zdrowo się rozwija.
Człowiek dużo przeszedł, stąd pewnie ten niepokój - o tym mówić nie muszę, bo każda kobieta na tym forum ma swoją historie.
Dzięki! Niekiedy potrzebuje takiego właśnie dobrego i racjonalnego słowa jakie od Ciebie właśnie przeczytałamJasne, ja tez jestem przewrażliwiona w tej ciąży , ale nie możemy się bać na zapasStres nie jest dobry
My matki zawsze będziemy się bać o nasze dzieci, i w trakcie ciąży i po porodzie, i jak nasze dzieci będą małe i jak będą już dorosłe i do końca życia
Taka już nasza rola i instynkt. Jeśli nie dzieje się nic niepokojącego, postaraj sie jak najwiecej cieszyć ciążą
Żyjemy w dobrych czasach, medycyna jest bardzo rozwinięta, lekarz zaalarmowałby Cię , gdyby coś go niepokoiło, albo byłoby ryzyko przedwczesnego porodu. Życzę mniej stresu
Wiem, że to nie jest takie łatwe, ale warto nad tym pracować
![]()
Dziękuję!Dzięki, że podzieliłaś się swoją historią. Dużo zdrowia dla Ciebie i Twoich dzieciaczków!![]()
Moje gratulacje4 latek , w maju rodzę kolejnego synka i mam jeszcze 3 zamrożone zarodki![]()