Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hejka jak tam sytuacja u Ciebie?Hej dziewczynyJutro 7 dpt 5 dniowej blastocysty z zastosowaniem AH i Embroglue. Mogę jutro zrobić bete czy lepiej poczekać? Niby mam zrobić dopiero w czwartek i w piątek wizytę, ale robiła któraś z Was wcześniej i już coś wiadomo? Dziś zaczęły mnie jakoś pobolewać piersi, to czekanie jest strrrrrrraszne
![]()
A ja sama i na cesarce i po przez 4 dni na oddziale bo zesrali się z tym covidem.Mnie jak wieźli na cesarkę i stary szedł się przebrać we wdzianko szpitalne to zaczelam panikować czy mam martwić się o niego, o siebie czy o dziecko. Tak mi biedny pobladł, ale później spisał się na medal![]()
Moja wiedza jest oparta na moich doświadczeniach i dodatkowo poparta przeczytanymi artykułami.Uwielbiam takie dziewczyny, mądrzejsze od lekarzy... Jakie studia Pani kończyła? z czego doktorat?? Proszę powstrzymać się od wypisywania takich bzdur, bo wiedza u Pani jest naprawdę szczątkowa i tylko wprowadza w błąd inne dziewczyny.
HejHejka jak tam sytuacja u Ciebie?![]()
w pl po 20 latach i tak przechodzą na własność kliniki, wiec raczej nie dotrwają tak DługoDziewczyny , zastanawia mnie ostatnio jedna rzecz, co się stanie z wszystkimi zamrożonymi zarodkami za 50, 100 - 150 lat -200 lat.
Może głupie mam rozkminy no ale zastanawia mnie co z biegiem lat, po naszej śmierci się stanie
Ja mam wszystko w umowie, co na wypadek rozwodu, śmierci itp. Miałam do wyboru albo oddanie do adopcji albo przekazanie dla celów naukowychDziewczyny , zastanawia mnie ostatnio jedna rzecz, co się stanie z wszystkimi zamrożonymi zarodkami za 50, 100 - 150 lat -200 lat.
Może głupie mam rozkminy no ale zastanawia mnie co z biegiem lat, po naszej śmierci się stanie