Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też były takie przyrostyMam wyniki z wczoraj (13 dpt 3 dniowca) 21,8
Nie za dużo ale rośnie 120% od poprzedniej bety. W przyszłym tygodniu mam powtórzyć. Czekać i się oszczędzać![]()
najważniejsze są przyrosty może po prostu była pozna implantacja. Trzymam nadal kciuki bardzo mocnoMam wyniki z wczoraj (13 dpt 3 dniowca) 21,8
Nie za dużo ale rośnie 120% od poprzedniej bety. W przyszłym tygodniu mam powtórzyć. Czekać i się oszczędzać![]()
Wreszcie !Mam wyniki z wczoraj (13 dpt 3 dniowca) 21,8
Mam nadzieję, że nadgoni
Trzymam kciuki jeszcze mocniej niech rośnieMam wyniki z wczoraj (13 dpt 3 dniowca) 21,8
Łoooo matko tyle to ja za Chiny nie wytrzymałabymbędziemy razem czekać na wynikiTy pewnie będziesz szybciej testować bo tu u mnie dopiero 15 dpt testują
ale na pewno się skuszę na sikanca
Uważaj z tym mięsem mimo wszystko![]()
A jakie miałaś na początku ? Pamiętasz może ?U mnie też były takie przyrosty![]()