No w sumie nie mamy tego wykluczone.a dlaczego uważasz ze z Tobą jest coś nie tak? Może były wadliwe zarodki (i mogły być z powodu czynnika męskiego), czy macie wykluczone ze to z powodu wadliwych zarodków?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No w sumie nie mamy tego wykluczone.a dlaczego uważasz ze z Tobą jest coś nie tak? Może były wadliwe zarodki (i mogły być z powodu czynnika męskiego), czy macie wykluczone ze to z powodu wadliwych zarodków?
a Ty Kiedy masz jakąś wizytę? jak się czujesz?Piękny wynik
W teraz wyłaź z krzaków i przyznawaj się kiedy masz kolejną weryfikacje/ wizytę itp ?![]()
Spokojnie możesz isc już na betę …no u Ciebie wyglądało to obiecująco od początku
Ja dzis 8 dpt i moja niepłodna głowa tez mi wczoraj podpowiedziała żeby zrobić test i niestety biel vizira ale ciagle mam nadzieje…
Trzymam kciuki za Twojego maluszka![]()
Też tak uważam, nie ma co grzebaćJak na spowiedzi
Wizyta 13 kwietnia to będzie 33dpt .
Nie zamierzam wcześniej iść chyba że sytuacja będzie tego wymagała …
Betę zrobię jeszcze raz
Myśle ze w czwartek
Zbyt częste robienie bety jest nie na moje nerwy![]()
31.03a Ty Kiedy masz jakąś wizytę? jak się czujesz?
no chętnie już bym poszła ale niestety tu w de wcześniej nie robią także muszę poczekać do czwartkuSpokojnie możesz isc już na betę …
Tylko ona prawdę Ci powie
Nie raz , nie dwa były już tu przypadki ze test bielusienki a Beta powyżej 100
Trzymam za Was kciuki![]()
A co lekarz, czy klinika to inne obyczaje.ja miałam mieć do całej procedury 2,5. Przed transferem nie sprawdzali - miałam sztuczny cykl czyli estrofem, transfer udany i od pozytywnego testy miałam zwiększyć dawke leku. Także normalnie brałam 125mg a po tescie 150mg. Zaznaczam nie badali mi tsh przed transferem.
DziękiDobry![]()
Ja teraz to juz połówkowe, za jakieś 2 tyg. Czas leci jak oszalały...31.03
Dobrze, ciągnie, czasami poboli jak na okres. Zdążają się brązowe plamienia co mi skutecznie humor psują. Iiii cycki chcą mi eksplodować.
Ale ogólnie to jest dobrze i jestem spokojna. A jak u Ciebie ? Kiedy pogląd maluszka ?![]()