Niedługo mama
Fanka BB :)
A takie coś to mi towarzyszyło przy każdym transferzeJa coś czuje że znów nic z tego nie będzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A takie coś to mi towarzyszyło przy każdym transferzeJa coś czuje że znów nic z tego nie będzie
wyjechałem nawet nad morze żeby odpocząć trochęA takie coś to mi towarzyszyło przy każdym transferzeniemniej jednak staraj się odganiac źle myśli
![]()
Przy udanym transferze, któremu zawdzięczam 21 tydzień ciąży, towarzyszyły mi bóle jak na okres i dziwne kłucia. Płakałam, że znów nic z tego.Ja coś czuje że znów nic z tego nie będzie
chyba w środę pójdę na bete bo to będzie 6 dzień więc coś powinno już byćPrzy udanym transferze, któremu zawdzięczam 21 tydzień ciąży, towarzyszyły mi bóle jak na okres i dziwne kłucia. Płakałam, że znów nic z tego.
Myśl pozytywnie. Ja trzymam za Ciebie i kropka kciuki
Kiedy betujesz?
to tylko korzystaćA ja nie wiem o czym mówicie, syn nigdy nie zepsuł nam akcji![]()
ej halo halo co to za smętne gadanie . No już uśmiechJa coś czuje że znów nic z tego nie będzie
do Międzyzdroi? Zapraszam po drodzewyjechałem nawet nad morze żeby odpocząć trochę
Gdańskdo Międzyzdroi? Zapraszam po drodze![]()
uwielbiam Gdańsk chcemy jechać chociaż na weekend przed końcem mojego macierzyńskiegoGdańsk