A.adopcja zarodka ??? Wchodzi w grę??Nikt mi nie da dziecka ja mam już 44 lata małe mieszkanie które dzielimy z moją mamą
Przepraszam jeśli to ciężko temat nie muszisz odpisywać. Ja sama po tylu niepowodzeniach rozważałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A.adopcja zarodka ??? Wchodzi w grę??Nikt mi nie da dziecka ja mam już 44 lata małe mieszkanie które dzielimy z moją mamą
NieA powiedz badałaś może kiedyś zarodki??
Teraz miałam od dawczyni i dawcy zarodkiA.adopcja zarodka ??? Wchodzi w grę??
Przepraszam jeśli to ciężko temat nie muszisz odpisywać. Ja sama po tylu niepowodzeniach rozważałam
A odrobaczyłaś i odgrzybiłaś się ?Nikt mi nie da dziecka ja mam już 44 lata małe mieszkanie które dzielimy z moją mamą
Jak się odgrzybilaśA odrobaczyłaś i odgrzybiłaś się ?
Ja to zrobiłam i zaszłam w ciążealbo przypadek albo pomogło .. ja uważam, że pomogło.
A udał mi się transfer 4 i teraz 10![]()
Może warto , może to u mnie przypadek ale dopiero 9 przebadanym zarodek dał.zdrowa ciążę. Wcześniejszych nie badałam;(
Nie badalam bo myślałam od dawcy i dawczyni oni młodzi to będą dobre dawczyni 25 latMoże warto , może to u mnie przypadek ale dopiero 9 przebadanym zarodek dał.zdrowa ciążę. Wcześniejszych nie badałam;(
Chodziłam do bioenergoterapeutyJak się odgrzybilaś
Ale z tych wcześniejszych transferów miałaś beta ile udanych nie badanychMoże warto , może to u mnie przypadek ale dopiero 9 przebadanym zarodek dał.zdrowa ciążę. Wcześniejszych nie badałam;(