właśnie tam dzwonię ale nikt nie odbieraGynemed, na ul. Emilii Szczanieckiej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
właśnie tam dzwonię ale nikt nie odbieraGynemed, na ul. Emilii Szczanieckiej.
no podobno jest dobry ale wizyta dopiero w maju u doktora a nie mam do niego innego kontaktu więc muszę czekać do wizyty dr sydor mówił że jak się ten transfer nie powiedzie to zostaja immunoglobuliny ja jestem po 4 transferach i 4 stymulacjachOn też podobno jest dobry, i chyba jak widzi potrzebę to też zleca szczepienia.
Napisz Do niego jak wygląda sytuacja , może coś podpowie albo zmodyfikuje leczenie.
Nie załamuj się, u mnie udał się dopiero 7 transfer z 4 stymulacji.
Oj z dzwonieniem to powiem tak- dodzwonić się tam to cud. Niektórzy dzwonią 3tygodnie i nicwłaśnie tam dzwonię ale nikt nie odbiera
okej dzięki napisze tam emaila ale wcześniej jeszcze zobaczę co powie mi mój immunologOj z dzwonieniem to powiem tak- dodzwonić się tam to cud. Niektórzy dzwonią 3tygodnie i nicale mam tam maila, podeśle Ci.
Napisz ze chcesz się umówić na pierwsza wizytę i zostaw swoje dane i nr tel i one na pewno dodzwonią ale mogą nawet do 2-3 tygodni oddzwonić, niestety to jest ich ogromny minus, ale jak już się leczysz to na bieżąco kontakt jest lepszy.
tam się nie dodzwonisz. Napisz e-mail i zostaw dane do siebie.właśnie tam dzwonię ale nikt nie odbiera
już to zrobiłem dziękitam się nie dodzwonisz. Napisz e-mail i zostaw dane do siebie.
Ja też jestem pod opieką Syd.ora. Przy 2 ostatnich transferach mialm accofil, intralipid i heparynę/acard.no podobno jest dobry ale wizyta dopiero w maju u doktora a nie mam do niego innego kontaktu więc muszę czekać do wizyty dr sydor mówił że jak się ten transfer nie powiedzie to zostaja immunoglobuliny ja jestem po 4 transferach i 4 stymulacjach
U mnie klinika też , dopiero paśnik zalecił je po tym jak Allo wynosiło 0 mimo transferów i ciąż biochemicznych, i pustego jaja . Warto też to sprawdzić ... Proponuję Prokocim najtaniejklinika wogole mi szczepień limfocytami nie proponowała
ja też dokładnie na takich samych lekach jestemJa też jestem pod opieką Syd.ora. Przy 2 ostatnich transferach mialm accofil, intralipid i heparynę/acard.