CzekajacNaCud
Fanka BB :)
Dziewczyny mam termin do oddania do doc Pasnika na 24.04.2023. Moze ktoras chcialaby skorzystac?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie (poza Pl), weekend, swieta - bez znaczenia. Klinika dopadowywala sie do rutmu mojej stymulacji, anie na sile wpasowalywala stymulacje w swoj grafik. U mnie akurat obie punkcje wypadly w niedziele.Hej Dziewczyny, czy Wasze kliniki wykonują zabiegi: punkcje, transfery w soboty i święta? Moja nie i to jest niefajne. Jakoś nie zdawałam sobie sprawy, że to czasami ma decydujący wpływ na czas zakończenia stymulacji...Nie brałam tego pod uwagę rozpoczynając, a mam wrażenie że jest to niekonieczne do rozważenia. Jak Wasze odczucia?
A znana jest przyczyna poronien ? Podrobione jakieś badania ???Czy jeżeli ciążę naturalne kończyły się poronieniem, można zminimalizować ryzyko poronienia podczas in vitro?
PCOS, MTHFR, PAI 1, przeciwciała plemnikowe i słabe nasienie. Tyle wiem. Jednak... przyczyna mogła być inna. Teoretycznie.A znana jest przyczyna poronien ? Podrobione jakieś badania ???
Może warto zbadać zarodki pod kątem chorób genetycznych ??
Bardzo dobry![]()
Jaki teraz plan?
Ok, dzięki. Mogę wiedzieć w którym dniu miałaś punkcje? Ja raz 15dc a raz 17dc I lepiej wypadło 15.u mnie (poza Pl), weekend, swieta - bez znaczenia. Klinika dopadowywala sie do rutmu mojej stymulacji, anie na sile wpasowalywala stymulacje w swoj grafik. U mnie akurat obie punkcje wypadly w niedziele.