LU36
Fanka BB :)
A do czasu testu odczuwalas jakakolwiek „aktywność” w dole brzucha?Ja nie miałam , ale brałam na własna rękę magnez . Nospe dopiero po pozytywnym teście gdy wszystko zaczęło się powiększać miałam bóle jak na okres
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A do czasu testu odczuwalas jakakolwiek „aktywność” w dole brzucha?Ja nie miałam , ale brałam na własna rękę magnez . Nospe dopiero po pozytywnym teście gdy wszystko zaczęło się powiększać miałam bóle jak na okres
Nie , żadnych z tych leków nie brałam, nie było takich zaleceń . Czasem miałam takie delikatne bóle jak na okres ale nic nie brałam bo to nawet nie byl taki ból zeby brac tabletkę, teraz w ciąży lekarz mówił o nospie ale jak już naprawdę pojawi się mocny bol brzucha.Dziewczyny powiedzcie mi czy wy po transferze miałyście zalecenia zażywania nospy, magnezu czy relanium? Ja miałam zażyć tylko nospe godzinę przed transferem, a teraz czytam ze dużo dziewczyn zażywa te leki po transferze żeby obniżyć kurczliwość macicy. I oczywiście zaczęłam się schizowac ze może lepiej by było to brać?
DziekujeNie , żadnych z tych leków nie brałam, nie było takich zaleceń . Czasem miałam takie delikatne bóle jak na okres ale nic nie brałam bo to nawet nie byl taki ból zeby brac tabletkę, teraz w ciąży lekarz mówił o nospie ale jak już naprawdę pojawi się mocny bol brzucha.
Ja brałam nospę jeszcze 3 dni po transferzeDziewczyny powiedzcie mi czy wy po transferze miałyście zalecenia zażywania nospy, magnezu czy relanium? Ja miałam zażyć tylko nospe godzinę przed transferem, a teraz czytam ze dużo dziewczyn zażywa te leki po transferze żeby obniżyć kurczliwość macicy. I oczywiście zaczęłam się schizowac ze może lepiej by było to brać?
Oczywiście rozumiem , uwazam ze to jest najgorszy czas w calej procedurzeDziekujeto się trochę uspokoiłam. Będę brać magnez, to na pewno nie zaszkodzi. Zwariuje do czasu tego testowania…cały czas analizuje co tam czuje w dole a to dopiero 2 dpt
![]()
Hm....miałam 9 transferów , pierwszy i ostatni dał ciążę . Pierwszy to puste jajo poronienie w 8tc a ostatni właśnie imprezę urządza mi w brzuchuA do czasu testu odczuwalas jakakolwiek „aktywność” w dole brzucha?
A czułaś cokolwiek? Czy zero objawów?Oczywiście rozumiem , uwazam ze to jest najgorszy czas w calej procedurzea powiem Ci że pomiędzy udanym a nieudanym transferze ja akurat nie widziałam roznicy
Czyli konkluzja tak jak i przy naturalnych staraniach. Nie ma co się doszukiwać objawów bo mogą oznaczać wszystko i nicHm....miałam 9 transferów , pierwszy i ostatni dał ciążę . Pierwszy to puste jajo poronienie w 8tc a ostatni właśnie imprezę urządza mi w brzuchu( akurat wtedy gdy chce iść spać ... ) I szczerze z ręką na sercu powiem Ci że po każdym czułam się tak samo ... Ból jak na okres , ból piersi i zwiększony apetyt ...
Wcześniej myślałam ze najgorsze było czekanie na info ile zarodków mamy. Czekaniem ba wynik badania zarodków nie zdążyłam się nawet zestresować bo zadzwonili 2tyg wcześniej niż się spodziewałam i myślałam ze to Orange do mnie dzwoni a nie laboratoriumOczywiście rozumiem , uwazam ze to jest najgorszy czas w calej procedurzea powiem Ci że pomiędzy udanym a nieudanym transferze ja akurat nie widziałam roznicy
No właśnie, powiedz kiedy to zleciało?Bojku kiedy to zleciało... Dopiero transfer miałaś a już zaraz zaczniesz trzeci trymestr
Imię już wybrane dla.krolewicza? Wyprawka się szykuje ??